Welkom op de website van De Troubadour

Aanbiedingen: blijf op de hoogte!

Laat je inspireren door onze verschillende showroomaanbiedingen, Outlet en SMART Collectie. Scherp geprijsd en snel leverbaar.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe acties? Schrijf je dan nu in voor de digitale nieuwsbrief. En je grijpt nooit meer mis.

 
We hebben vele verschillende aanbiedingen bij de Troubadour. Onze showroom aanbiedingen en enkele stuks verkopen we via showroomaanbiedingen of via de Outlet. Maar ook in de webshop zelf staan van/voor geprijsde artikelen. Kijk lekker rond.

In de winkel wisselen we regelmatig van opstelling. De ene kast gaat eruit, de andere erin. De modellen die eruit gaan bieden we met grote korting aan, Showroom Aanbiedingen. Kom ook eens kijken of er iets tussen staat waar jij naar op zoek bent! 

Bekijk de aanbiedingen

Een nieuwe en betaalbare collectie, van strak tot romantisch. Er zijn ruim 60 verschillende artikelen in de SMART Collection, van een bank tot een lamp en nog zoveel meer. Ze zijn goedgeprijsd en op voorraad dus ook nog eens heel snel leverbaar.

Bekijk de aanbiedingen

We hebben nu ook een online Outlet. Ben je op zoek  naar iets en maakt het je niet uit of het een showroommodel geweest is? Of wil je meubelen en ze graag gelijk mee naar huis kunnen nemen? Kijk dan in onze Outlet, allerlei verschillende soorten meubelen, soms 1 en soms meerdere stuks. Zo goed als nieuw, of licht beschadigd. Maar allemaal in de aanbieding! Blijf dus af en toe kijken, wie weet staat er iets bij waar je ook naar op zoek bent.

Bekijk de aanbiedingen