Welkom op de website van De Troubadour

Over ons

Hier staat alle informatie met betrekking tot de openingstijden, het adres van de winkel en ons distributiecentrum, de actuele vacatures en je kan je hier aanmelden voor de digitale nieuwsbrief. 

Adresgegevens:
Maalderij 32-34
1185 ZC Amstelveen 
020-4560235

 

Acties

De Troubadour heeft regelmatig leuke acties. Op deze pagina lees je er alles over. Wil jij voortaan als eerste op de hoogte zijn van onze acties? Meld je dan aan voor onze digitale nieuwsbrieven.


Facebook actie 'Win een gratis hotelovernachting in Van Rossum & Stadshotel Woerden'
De Troubadour kan met grote trots mededelen verantwoordelijk te zijn voor de complete inrichting voor Van Rossum & Stadshotel Woerden. Op vrijdag 10 oktober heeft de officiële opening plaatsgevonden. Ter ere van de opening geeft De Troubadour een gratis hotelovernachting weg. Aan de actie zitten de volgende voorwaarden verbonden: 

- Deelnemers dienen op onze Facebook pagina, onder het bericht dat gericht is aan de actie, een reactie achter te laten waarom hij of zij kans moet maken op de gratis hotelovernachting.
- De winnaar of winnares van de hotelovernachting wordt verloot zodra de Facebookpagina van De Troubadour ten minste 500 likes heeft.
- Het delen of liken van het bericht is niet verplicht, maar kan wel een bijdrage leveren aan de actie.
- De hotelovernachting geeft recht op 1 tweepersoonskamer.
- De overnachting kan alleen plaatsvinden in de periode 1 december 2014 t/m zondag 21 december 2014.

 ________________________________________________________________________________________


Actie Woonbeurs 2014
30 september 2014 t/m 5 oktober 2014 vindt de Woonbeurs plaats in de RAI in Amsterdam. Wij hebben een leuke actie voor je. Wanneer je tussen 30 september 2014 en 31 oktober 2014 voor minstens € 250,- koopt ontvang je het aankoopbedrag van je toegangsbewijs van de Woonbeurs retour*.

* Maximaal 1 toegangsbewijs per persoon. De korting wordt alleen toegekend bij het tonen van je toegangsbewijs of een bewijs van betaling. Niet geldig icm andere acties en/of kortingen. Deze actie geldt alleen voor aankopen tussen 30 september 2014 en 31 oktober 2014.