Welkom op de website van De Troubadour

Meubelen online kopen

Wij hebben een uitgebreide collectie meubelen die je online kunt kopen. Ben je je online aan het oriënteren en zie je bij ons in de webshop precies het product waar je naar op zoek bent?

Bestel vandaag nog dan zorgen wij ervoor dat het z.s.m. bij jou thuis komt te staan! 

Meubelen online kopen

De Troubadour heeft een uitgebreide collectie aan meubelen. Omdat wij heel goed begrijpen dat jij als klant lang niet altijd in de buurt woont, tijd hebt om langs te komen, of gewoon online wilt kopen op het moment dat het jou uitkomt, kun je ons assortiment altijd op je gemak online terug kijken.

Het assortiment van De Troubadour is onderverdeeld in verschillende hoofdcategorieën met bijbehorende subcategorieën. Netjes geordend, zodat je je geen ongeluk zoekt. Wanneer je een categorie selecteert wordt standaard de complete collectie van De Troubadour weergeven. Wanneer je alleen de artikelen wenst te zien die ook daadwerkelijk online te bestellen zijn, selecteer dan 'Alleen webshop artikelen'.

Waarom is er een verschil in aanbod tussen webshop artikelen en de complete collectie van De Troubadour?
De Troubadour heeft een uitgebreid aanbod aan meubelen en accessoires. Vele meubelen van ons zijn op voorraad en kunnen daarom gemakkelijk online besteld worden. Echter hebben wij ook een grote collectie aan bijvoorbeeld banken waarbij er oneindig veel mogelijkheden zijn in stof- kleur- en pootmogelijkheden. Omdat wij zeker willen weten dat wij onze klanten hierover goed kunnen informeren en je graag alles vertellen over de verschillende mogelijkheden, kiezen wij er bewust voor deze artikelen niet in onze webshop aan te bieden. 

Waarom betaal ik in de webshop minder bezorgkosten dan in de fysieke winkel?
In de webshop van De Troubadour worden andere bezorgkosten gerekend ten opzichte van de bezorgkosten die in de winkel worden gehanteerd. In de webshop kunnen wij scherpere kosten aanbieden omdat de bestelde goederen rechtstreeks uit ons magazijn worden geleverd. Omdat dit proces geautomatiseerd is, en er dus geen fysieke winkel of verkoopteam aan te pas komt, scheelt dit in kosten. Dit voordeel wordt doorberekend naar onze klanten waardoor je op een lager tarief uitkomt.