Je winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal: € 0,00
0

Blog

  47 resultaten

  De opstelling voor je mooiste schatten: Shelfmate

  Een wandkast, een spiegel, een schilderij, een mooie foto… en slechts één muur! Ik vind het altijd maar lastig om te kiezen waar ik wat moet hangen en als ik dan heb besloten, de gaten zijn geboord en alles hangt… ziet het er toch anders uit dan ik me had voorgesteld. Herkenbaar?

  Lees meer

  Zin in thuis!

  Onze kinderen worden ouder en zijn steeds vaker hele dagen van huis. In het weekend willen ze op stap en dat is voor pubers heel gezond. Onze Kleine Man van vijf is nog niet toe aan de kroeg en dus zijn wij – sinds onze gratis oppas in het café zit – noodgedwongen overgeleverd aan het thema: ‘zin in thuis’. 

  Lees meer

  Voor altijd: Landelijk wonen

  Welke trend ook in de mode is, een ding is zeker: sfeer en gezelligheid zullen altijd blijven bestaan. In welke stijl vind je meer sfeer dan ooit? Landelijk wonen.

  Lees meer

  Meubelman in de kunstwereld: Cobra Art

  Ik voel dat mijn voeten langzaam over de grond schuiven en dat mijn schouders naar voren hangen. Ik neem een pepermuntje om mijn suikerdip onder controle te krijgen. De beurs in Parijs is groot, heel groot. En het is er altijd vreselijk warm. Als we de volgende stand – ik ben onderweg de tel kwijtgeraakt – in lopen, knijpen mijn ogen even fijn. Zoveel verschillende kleuren bij elkaar, daar ga ik van duizelen. 

  Lees meer

  Alles moet anders  Ineens ben je het spuugzat. Die bank waar je al 10 jaar op zit, die eettafel waar je ooit verliefd op was en die boekenkast… wat vond je dáár ooit mooi aan? Als je nog eens om je heen kijkt, ben je eigenlijk je hele interieur beu. Tijd voor iets anders!..

  Lees meer

  De locaties van De Troubadour Interieurs

  Onze winkels

  De Troubadour ziet er twaalf maanden per jaar op en top uit. Je kunt gerust een aantal keren per jaar komen kijken, want de winkel verandert met de week. Onze stylisten zijn dagelijks bezig om van de winkel iedere keer weer iets moois te maken. Van lampen tot banken, van eettafels tot stoelen en er wordt geen hoekje overgeslagen.

  Lees meer

  Deze vitrinekast verdient een podium

  kasten

  Een vitrinekast is vaak een pronkstuk van de woonkamer. Niet alleen omdat je daar je dierbaarste en mooiste spullen in etaleert, maar ook omdat de kast boekdelen spreekt.

  Natuurlijk moet de kast er mooi uitzien maar de functie van de kast is ook belangrijk. 

  Lees meer

  Onder de lakens met De Troubadour

  Boxsprings en bedden

  Hoe het is om met een meubelman te leven? Die vraag wordt mij met regelmaat gesteld. Er wonen natuurlijk wel meer vrouwen in onze samenleving met een meubelman, maar mijn meubelman is wel een project an sich.

  Lees meer

  Reis de wereld rond!

  pompeii

  We vertrekken naar de prachtige kustgebieden van zuidelijk Italië. Het gevoel van rust, reinheid en de energie die ik krijg als ik mijn voeten op Italiaanse bodem zet, is onbeschrijfelijk. Het voelt als thuiskomen en tegelijkertijd alsof de bliksem inslaat. Magisch. Het haalt het beste in me naar boven.

  Lees meer

  Licht, strak en stylish: Scandinavisch wonen

  Scandinavisch wonen

  De Scandinavische woonstijl is eenvoudig, tijdloos en sober. In de woonbladen kom je het Scandinavisch interieur ook veel tegen en opvallend is dat er veel licht wordt gebruikt. Witte muren om de ruimtes zo helder mogelijk te houden. 

  Lees meer