Je winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal: € 0,00
0

Blog

59 resultaten

Hoe overleeft jouw eettafel een knutselmiddag?

blog knutselmiddag

Het is woensdag en het regent pijpenstelen. Het is studiedag op school. Bij studiedag denk ik aan bleke kindersnoetjes met denkrimpels in hun voorhoofd. Maar nee, studiedag is geen dag waarop leerlingen extra veel leren. Studiedag is voor de juffen en meesters. Die moeten onder schooltijd maar in onze spaarzaam vrije tijd bijgespijkerd worden. Tenminste, als je geluk hebt want anders moet je er een vrije dag voor opnemen en zo betalen we indirect aan de studiedag mee.

Lees meer

Vakantie toestanden

Column vakantie

We zijn op vakantie en ik mag lekker ontspannen. Een heerlijk hotel, de zee, een zwembad, een parasolletje en een boekje erbij. Maar na drie dagen word ik onrustig. Dan hoef ik geen cocktails of siësta meer. Dan kruipen de kriebels in mijn onderbuik omhoog en grijpen me bij mijn keel.

Lees meer

Hoe style je de tafel voor je paasbrunch, zonder een fortuin kwijt te zijn?

Paastafel

Hoewel Pasen minder formeel wordt gevierd dan Kerst, zijn het ook dagen waarop feestelijk getafeld wordt. Naast familie, is het gezellig om vrienden uit te nodigen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Familie, vrienden en niet te vergeten: hun kroost.
Hoe zorg je voor een sfeervol gedekte tafel, zonder dat je er dagenlang mee bezig bent en alleen al aan de styling een fortuin kwijt bent?

Lees meer

Kleine schatten

Kleine schatten

Voor veel mensen is de woonkamer de plaats waar ze de meeste aandacht aan besteden als het om inrichting en interieur gaat. Logisch, want dit is de plaats waar je veel tijd samen doorbrengt. Vaak staat ook de eettafel in de woonkamer en dan heeft de ruimte een dubbele functie.

Zit je nog in de kleine(re) kinderen? Dan ontkom je er niet aan dat je af en toe struikelt over het speelgoed. Kinderen kunnen een flink stempel drukken op de keuze van de meubels en spullen in je interieur. En dat hoeft helemaal niet erg te zijn!

Lees meer

Warmte in huis met velvet

Velvet

Fluweel, ook wel velvet of velours genoemd, is dé trend op dit moment. Van je bank tot een prachtig jasje, het is een musthave voor interieur en kledingkast. 

Lees meer

Sinterklaas in the house

sinterklaas

Als je een huis vol pubers hebt en één vijfjarige, zit er niets anders op dan een paar weken lang toneel te spelen in je eigen huis. Gelukkig speelt iedereen vol overgave mee.

Lees meer

Black Friday? Briljant idee!

Black Friday actie

Black Friday is heeft zijn naam te danken aan de grote verkeersdrukte in en rond de stad Philadelphia op de dag na Thanksgiving Day. Dit is voor alle Amerikanen een vrije dag waarop ze er massaal op uitgaan om inkopen te doen voor de feestdagen.

Lees meer

Cadeaustress: op zoek naar een cadeau om nooit meer te vergeten

Giftcard

Als ik iets heb geleerd in mijn leven, dan is het dat je mensen het gelukkigst maakt met de cadeaus die ze op hun lijstje zetten óf met een cadeaubon zodat ze zelf iets kunnen uitkiezen. En het is nog makkelijk ook,’ lacht ze er achteraan.

Lees meer

Go with the flow

Manden go with the flow

Er zijn veel situaties waarin je graag de controle wilt hebben. Tegenwoordig is zó veel mogelijk en moeten we daardoor zo veel keuzes maken, dat we er weleens doodmoe van worden. Dan wil je een avondje heerlijk Netflixen maar ben je totaal overwhelmed door het enorme aanbod dat je niet verder komt dan zoeken.

Lees meer

Geef deze lampen de hoofdrolEen stoere hanglamp van metaal of koper geeft je interieur een krachtig en stoer element. 
Ben je meer van de romantiek en gezelligheid? Dan doet de goede oude klassieke en trotse kroonluchter het nog altijd goed. Met een beetje creativiteit, maak je zo'n kroonluchter helemaal 'eigen' door er extra accessoires in te hangen..

Lees meer