Winkelwagen  

Blog

 1. Velvet in jouw interieur

  Je kan het niet gemist hebben.. velvet, ook wel fluweel of velours, is helemaal terug van weggeweest! Zowel in de mode- en interieurwereld is velvet een veel gebruikt materiaal, en dat snappen wij maar al te goed.

  Velvet was vroeger alleen betaalbaar voor rijke en machtige mensen. Nu wordt het gelukkig op een andere manier gemaakt en is het toegankelijk voor ons allemaal. Want wie wil dat nou niet.. een zacht en aaibaar meubel in je interieur. Naast dat het heerlijk aanvoelt zorgt het zachte materiaal voor een luxe en warme sfeer in de ruimte. Tegenwoordig is velvet in alle kleuren te kiezen die je je maar kunt bedenken en dus in elk interieur toepasbaar. Goed.. waar wachten we nog op?! We hebben dé manieren om velvet toe te passen in jouw interieur op een rijtje gezet.

  Lees meer
 2. Warmte in huis met velvet

  Fluweel, ook wel velvet of velours genoemd, is dé trend op dit moment. Van je bank tot een prachtig jasje, het is een musthave voor interieur en kledingkast.

  Lees meer
 3. a touch of gold

  Dat ons interieur wordt beïnvloed door wereldwijde trends, weten we inmiddels. En dat diezelfde trends na tien jaar een comeback maken, weten we ook. In de jaren zeventig zag je veel goudkleurige en brass meubels. Brass is het Engelse woord voor messing.

  Lees meer
 4. BACK TO THE FUTURE MET EEN RETRO INTERIEUR

  Retro is een afkorting van retrospectief. Dat betekent letterlijk: terugkijken. In deze context wordt met terugkijken bedoeld: vormgeven van nieuwe producten die geïnspireerd zijn op het verleden. Dit zijn geen oude of antieke meubels of vintage accessoires maar dit zijn nieuw gemaakte spullen die verwijzen naar het verleden.

  Lees meer
 5. BLACK IS THE NEW ORANGE

  Ik hou van zwart, zwart en… even kijken... oh ja: zwart. In een gekke bui draag ik ook weleens grijs en als ik echt een wilde bui heb combineer ik zwart met een lekker kleurtje, maar over het algemeen val ik vaak voor zwart.

  Lees meer
 6. KIES HET BESTE, KIES VOOR DE ECLECTISCHE STIJL

  De term ‘eclectisch’ duikt steeds vaker op in de woonwereld. Wat houdt deze woonstijl in? Eclectisch betekent het samenvoegen van de beste stijlelementen uit voorgaande stijlperiodes. Match dus het beste van alles met elkaar. Smelt verschillende stijlen tot die ene van jou.

  Lees meer
 7. ETHNIC STYLE: WERELS WONEN

  Hét kenmerk van de Ethnic Style zijn de wereldse invloeden uit Azië en Afrika. De prachtige kleuren en inheemse materialen die genuanceerd worden gecombineerd met de hedendaagse moderne interieurs.

  Lees meer
 8. WELKE LEERSOORTEN GEBRUIKT DE TROUBADOUR VOOR HAAR MEUBELS?

  Leer is een van de mooiste natuurproducten die er zijn. Het uiterlijk van leer is steeds anders, daarom wordt weleens gezegd dat leer leeft. Hoe ouder het wordt, hoe mooier. Waar moet je op letten als je op zoek bent naar meubels met lederen bekleding?

  Lees meer
 9. DE GROOTSTE VOORDELEN VAN ONLINE SHOPPEN

  Online shoppen is de makkelijkste manier van winkelen. Vanaf je luie bank, vanuit bed of zelfs als je in een restaurant of café zit, kun je online producten bestellen met je telefoon, tablet of iPad. Met de apps die web-winkeliers voor hun bedrijf laten ontwikkelen wordt winkelen kinderlijk eenvoudig. Downloaden en bestellen maar!

  Lees meer
 10. GOED GEMIXT MET GROEN

  Groene smoothie, groene thee, groene vingers… groen is in vele opzichten populair, óók voor je interieur! Natuurlijk is het leuk om je huis om te kunnen toveren tot een groene botanische jungle maar dan heb je ook een dagtaak aan het onderhoud. Gelukkig kun je groen ook in huis halen met allerlei accessoires en textiel en deze combineren.

  Lees meer