Mijn winkelwagen  
 1. Velvet in jouw interieur

  Je kan het niet gemist hebben.. velvet, ook wel fluweel of velours, is helemaal terug van weggeweest! Zowel in de mode- en interieurwereld is velvet een veel gebruikt materiaal, en dat snappen wij maar al te goed.

  Velvet was vroeger alleen betaalbaar voor rijke en machtige mensen. Nu wordt het gelukkig op een andere manier gemaakt en is het toegankelijk voor ons allemaal. Want wie wil dat nou niet.. een zacht en aaibaar meubel in je interieur. Naast dat het heerlijk aanvoelt zorgt het zachte materiaal voor een luxe en warme sfeer in de ruimte. Tegenwoordig is velvet in alle kleuren te kiezen die je je maar kunt bedenken en dus in elk interieur toepasbaar. Goed.. waar wachten we nog op?! We hebben dé manieren om velvet toe te passen in jouw interieur op een rijtje gezet.

  Lees meer
 2. Warmte in huis met velvet

  Fluweel, ook wel velvet of velours genoemd, is dé trend op dit moment. Van je bank tot een prachtig jasje, het is een musthave voor interieur en kledingkast.

  Lees meer
 3. BLACK IS THE NEW ORANGE

  Ik hou van zwart, zwart en… even kijken... oh ja: zwart. In een gekke bui draag ik ook weleens grijs en als ik echt een wilde bui heb combineer ik zwart met een lekker kleurtje, maar over het algemeen val ik vaak voor zwart.

  Lees meer
 4. BACK TO THE FUTURE MET EEN RETRO INTERIEUR

  Retro is een afkorting van retrospectief. Dat betekent letterlijk: terugkijken. In deze context wordt met terugkijken bedoeld: vormgeven van nieuwe producten die geïnspireerd zijn op het verleden. Dit zijn geen oude of antieke meubels of vintage accessoires maar dit zijn nieuw gemaakte spullen die verwijzen naar het verleden.

  Lees meer
 5. HET NIEUWE WOONSEIZOEN IS BEGONNEN

  Nieuw woonseizoen: nieuw woonboek Ik hou van alle seizoenen, daarom vind ik het heerlijk om in Nederland te wonen. Nederland en haar wisselvalligheid. Ik vind de invloed die het klimaat op mijn gesteldheid heeft betoverend. Ik laat me graag door de seizoenen leiden. De bikini's ruim ik op. De dikke truien vormen grote stapels tot bovenin de kast. In de winkels liggen de eerste pepernoten en ik haal aardappelen voor de stamppotten in huis. Ook in de woonwereld is het nieuwe seizoen begonnen.

  Lees meer
 6. NATURAL BLUES

  Denim Blue in je interieur is eigenlijk net als je jeans: je kunt het op allerlei manieren combineren. Afhankelijk van de combinaties die je maakt is Denim Blue chic, stoer of koel. Je kunt er mee spelen en steeds een totaal ander effect creëren..

  Lees meer
 7. LENTE, SCHOONMAAK EN HEBBERIGHEID

  Met een knal gooi ik het portier van de auto dicht. ‘Niet de straat op!’ Overal rijden vaders en moeders om hun kroost naar school te brengen. In de chaotiek (ik weet wel dat dit woord niet bestaat, maar zo voelt het) van de ochtend steken we snel over en struikel ik bijna over de armlussen van Kleine Man’s schooltas. Die ik natuurlijk draag.

  Lees meer
 8. GOED GEMIXT MET GROEN

  Groene smoothie, groene thee, groene vingers… groen is in vele opzichten populair, óók voor je interieur! Natuurlijk is het leuk om je huis om te kunnen toveren tot een groene botanische jungle maar dan heb je ook een dagtaak aan het onderhoud. Gelukkig kun je groen ook in huis halen met allerlei accessoires en textiel en deze combineren.

  Lees meer
 9. GEZELLIGHEID KENT ZEKER WEL TIJD!

  De laatste spullen staan in de vaatwasmachine. Ik duw de dottermachine voor huishoudelijk gebruik dicht en leun met mijn katerhoofd op het aanrecht. Wat een avond. Zucht. Waarom kon ik die laatste twee witte wijn niet laten staan?

  Lees meer
 10. DE GROOTSTE VOORDELEN VAN ONLINE SHOPPEN

  Online shoppen is de makkelijkste manier van winkelen. Vanaf je luie bank, vanuit bed of zelfs als je in een restaurant of café zit, kun je online producten bestellen met je telefoon, tablet of iPad. Met de apps die web-winkeliers voor hun bedrijf laten ontwikkelen wordt winkelen kinderlijk eenvoudig. Downloaden en bestellen maar!

  Lees meer