Je winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal: € 0,00
0

Blog

52 resultaten

Cadeaustress: op zoek naar een cadeau om nooit meer te vergeten

Giftcard

Als ik iets heb geleerd in mijn leven, dan is het dat je mensen het gelukkigst maakt met de cadeaus die ze op hun lijstje zetten óf met een cadeaubon zodat ze zelf iets kunnen uitkiezen. En het is nog makkelijk ook,’ lacht ze er achteraan.

Lees meer

Go with the flow

Manden go with the flow

Er zijn veel situaties waarin je graag de controle wilt hebben. Tegenwoordig is zó veel mogelijk en moeten we daardoor zo veel keuzes maken, dat we er weleens doodmoe van worden. Dan wil je een avondje heerlijk Netflixen maar ben je totaal overwhelmed door het enorme aanbod dat je niet verder komt dan zoeken.

Lees meer

Geef deze lampen de hoofdrolEen stoere hanglamp van metaal of koper geeft je interieur een krachtig en stoer element. 
Ben je meer van de romantiek en gezelligheid? Dan doet de goede oude klassieke en trotse kroonluchter het nog altijd goed. Met een beetje creativiteit, maak je zo'n kroonluchter helemaal 'eigen' door er extra accessoires in te hangen..

Lees meer

Dark & Moody: luxe zonder kleur

Door met kleuren te spelen, kun je je interieur makkelijk veranderen of een bepaalde sfeer geven. Maar wie kleuren durft weg te laten, speelt pas echt op hoog niveau! Een interieur dat vooral bestaat uit donkere, grijze en verweerde tinten en tóch sfeer en luxe uitstraalt, hoe krijg je dát voor elkaar?

Lees meer

5 tips om je huis sfeervol te maken

Sfeermakers

De wintertijd vliegt ons alweer om de oren; de tijd van warmte en gezelligheid in huis. Om je interieur wat meer sfeer te geven, heb ik 5 tips voor jou op een rij gezet. Met een paar simpele aanpassingen haal je heel makkelijk warmte in huis. Kacheltje aan, voetjes op de bank en onder een kleedje genieten terwijl de regendruppels tegen de ramen tikken. Zin om heerlijk thuis te blijven.

Lees meer

It's a material world

Als we het over de basis van een interieur hebben, denken we vaak aan een bepaalde stijl of aan kleuren die de basis vormen en waarop de rest wordt uitgezocht. Er is ook nog een andere manier om je interieur aan op te hangen, namelijk op basis van materialen.

Lees meer

Alles moet andersIneens ben je het spuugzat. Die bank waar je al 10 jaar op zit, die eettafel waar je ooit verliefd op was en die boekenkast… wat vond je dáár ooit mooi aan? Als je nog eens om je heen kijkt, ben je eigenlijk je hele interieur beu. Tijd voor iets anders!..

Lees meer

De opstelling voor je mooiste schatten: Shelfmate

Een wandkast, een spiegel, een schilderij, een mooie foto… en slechts één muur! Ik vind het altijd maar lastig om te kiezen waar ik wat moet hangen en als ik dan heb besloten, de gaten zijn geboord en alles hangt… ziet het er toch anders uit dan ik me had voorgesteld. Herkenbaar?

Lees meer

Zin in thuis!

Onze kinderen worden ouder en zijn steeds vaker hele dagen van huis. In het weekend willen ze op stap en dat is voor pubers heel gezond. Onze Kleine Man van vijf is nog niet toe aan de kroeg en dus zijn wij – sinds onze gratis oppas in het café zit – noodgedwongen overgeleverd aan het thema: ‘zin in thuis’. 

Lees meer

Voor altijd: Landelijk wonen

Welke trend ook in de mode is, een ding is zeker: sfeer en gezelligheid zullen altijd blijven bestaan. In welke stijl vind je meer sfeer dan ooit? Landelijk wonen.

Lees meer