Alles moet anders! Of toch niet?

Ineens ben je het spuugzat. Die bank waar je al 10 jaar op zit, die eettafel waar je ooit verliefd op was en die boekenkast… wat vond je dáár ooit mooi aan? Als je nog eens om je heen kijkt, ben je eigenlijk je hele interieur beu. Tijd voor iets anders!

Gelukkig zijn er tegenwoordig heel veel manieren om inspiratie op te doen. Woonboeken en woontijdschriften zijn er genoeg. Maar Instagram en Pinterest zijn wel de makkelijkste en snelste manier om je ein-de-loos te laten inspireren. Handig om je stijl te bepalen en ideeën op te doen.

Maar soms ook too much. Zoveel verschillende indrukken kunnen het lastig maken om te kiezen én om je een voorstelling te maken hoe het in jouw interieur ingepast kan worden. Want laten we eerlijk zijn… de meeste mensen willen helemaal niet alles nieuw. Je interieur is een verzameling van persoonlijke bezittingen die ook iets over jou zeggen! Sommige dingen moet je daarom juist koesteren…

Wat blijft, wat niet en wat komt erbij?

Wil jij je huis opnieuw inrichten? Dan helpen wij je daar graag bij. 
Ons team van professionele interieurspecialisten kunnen je helpen om jouw huis in te richten op basis van die spulletjes die je wilt behouden. 
Zij hebben oog voor detail, laten je zien hoe je met eenvoudige middelen een grote verandering teweeg kunt brengen. Ze weten als geen ander welke materialen en kleuren je kunt combineren om de door jou gewenste sfeer te creëren.

Of je nu gaat voor een nieuw bankstel of een totale make-over van je interieur, samen met jou maken ze een plan op maat. Want interieurplaatjes kijken is leuk maar voor het échte werk, kun je wel wat hulp gebruiken!

Gratis persoonlijk interieuradvies

Het interieuradvies van De Troubadour is gratis én vrijblijvend. Je bespreekt niet alleen je wensen maar ook de problemen waar je tegenaan loopt. 
Je staat er dus niet alleen voor!

Wil jij een afspraak maken met professionele interieurspecialist? Dat kan heel eenvoudig online op een tijdstip dat het jouw schikt. 

Interieuradvies Interieuradvies 1

Wil je alvast een idee krijgen van wat De Troubadour allemaal in huis heeft? Kijk dan eens op onze FacebookpaginaInstagram of Pinterest. Je kunt ook het nieuwe Woonboek bestellen of neem er een in de winkel mee.