Je winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal: € 0,00
0

Blog

39 resultaten

Hoe overleeft jouw eettafel een knutselmiddag?

blog knutselmiddag

Het is woensdag en het regent pijpenstelen. Het is studiedag op school. Bij studiedag denk ik aan bleke kindersnoetjes met denkrimpels in hun voorhoofd. Maar nee, studiedag is geen dag waarop leerlingen extra veel leren. Studiedag is voor de juffen en meesters. Die moeten onder schooltijd maar in onze spaarzaam vrije tijd bijgespijkerd worden. Tenminste, als je geluk hebt want anders moet je er een vrije dag voor opnemen en zo betalen we indirect aan de studiedag mee.

Lees meer

Hoe style je de tafel voor je paasbrunch, zonder een fortuin kwijt te zijn?

Paastafel

Hoewel Pasen minder formeel wordt gevierd dan Kerst, zijn het ook dagen waarop feestelijk getafeld wordt. Naast familie, is het gezellig om vrienden uit te nodigen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Familie, vrienden en niet te vergeten: hun kroost.
Hoe zorg je voor een sfeervol gedekte tafel, zonder dat je er dagenlang mee bezig bent en alleen al aan de styling een fortuin kwijt bent?

Lees meer

Kleine schatten

Kleine schatten

Voor veel mensen is de woonkamer de plaats waar ze de meeste aandacht aan besteden als het om inrichting en interieur gaat. Logisch, want dit is de plaats waar je veel tijd samen doorbrengt. Vaak staat ook de eettafel in de woonkamer en dan heeft de ruimte een dubbele functie.

Zit je nog in de kleine(re) kinderen? Dan ontkom je er niet aan dat je af en toe struikelt over het speelgoed. Kinderen kunnen een flink stempel drukken op de keuze van de meubels en spullen in je interieur. En dat hoeft helemaal niet erg te zijn!

Lees meer

Warmte in huis met velvet

Velvet

Fluweel, ook wel velvet of velours genoemd, is dé trend op dit moment. Van je bank tot een prachtig jasje, het is een musthave voor interieur en kledingkast. 

Lees meer

Black Friday? Briljant idee!

Black Friday actie

Black Friday is heeft zijn naam te danken aan de grote verkeersdrukte in en rond de stad Philadelphia op de dag na Thanksgiving Day. Dit is voor alle Amerikanen een vrije dag waarop ze er massaal op uitgaan om inkopen te doen voor de feestdagen.

Lees meer

Go with the flow

Manden go with the flow

Er zijn veel situaties waarin je graag de controle wilt hebben. Tegenwoordig is zó veel mogelijk en moeten we daardoor zo veel keuzes maken, dat we er weleens doodmoe van worden. Dan wil je een avondje heerlijk Netflixen maar ben je totaal overwhelmed door het enorme aanbod dat je niet verder komt dan zoeken.

Lees meer

Geef deze lampen de hoofdrolEen stoere hanglamp van metaal of koper geeft je interieur een krachtig en stoer element. 
Ben je meer van de romantiek en gezelligheid? Dan doet de goede oude klassieke en trotse kroonluchter het nog altijd goed. Met een beetje creativiteit, maak je zo'n kroonluchter helemaal 'eigen' door er extra accessoires in te hangen..

Lees meer

Dark & Moody: luxe zonder kleur

Door met kleuren te spelen, kun je je interieur makkelijk veranderen of een bepaalde sfeer geven. Maar wie kleuren durft weg te laten, speelt pas echt op hoog niveau! Een interieur dat vooral bestaat uit donkere, grijze en verweerde tinten en tóch sfeer en luxe uitstraalt, hoe krijg je dát voor elkaar?

Lees meer

5 tips om je huis sfeervol te maken

Sfeermakers

De wintertijd vliegt ons alweer om de oren; de tijd van warmte en gezelligheid in huis. Om je interieur wat meer sfeer te geven, heb ik 5 tips voor jou op een rij gezet. Met een paar simpele aanpassingen haal je heel makkelijk warmte in huis. Kacheltje aan, voetjes op de bank en onder een kleedje genieten terwijl de regendruppels tegen de ramen tikken. Zin om heerlijk thuis te blijven.

Lees meer

It's a material world

Als we het over de basis van een interieur hebben, denken we vaak aan een bepaalde stijl of aan kleuren die de basis vormen en waarop de rest wordt uitgezocht. Er is ook nog een andere manier om je interieur aan op te hangen, namelijk op basis van materialen.

Lees meer