Je winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal: € 0,00
0

Blog

20 resultaten

Vakantie toestanden

Column vakantie

We zijn op vakantie en ik mag lekker ontspannen. Een heerlijk hotel, de zee, een zwembad, een parasolletje en een boekje erbij. Maar na drie dagen word ik onrustig. Dan hoef ik geen cocktails of siësta meer. Dan kruipen de kriebels in mijn onderbuik omhoog en grijpen me bij mijn keel.

Lees meer

Sinterklaas in the house

sinterklaas

Als je een huis vol pubers hebt en één vijfjarige, zit er niets anders op dan een paar weken lang toneel te spelen in je eigen huis. Gelukkig speelt iedereen vol overgave mee.

Lees meer

Cadeaustress: op zoek naar een cadeau om nooit meer te vergeten

Giftcard

Als ik iets heb geleerd in mijn leven, dan is het dat je mensen het gelukkigst maakt met de cadeaus die ze op hun lijstje zetten óf met een cadeaubon zodat ze zelf iets kunnen uitkiezen. En het is nog makkelijk ook,’ lacht ze er achteraan.

Lees meer

Zin in thuis!

Onze kinderen worden ouder en zijn steeds vaker hele dagen van huis. In het weekend willen ze op stap en dat is voor pubers heel gezond. Onze Kleine Man van vijf is nog niet toe aan de kroeg en dus zijn wij – sinds onze gratis oppas in het café zit – noodgedwongen overgeleverd aan het thema: ‘zin in thuis’. 

Lees meer

Meubelman in de kunstwereld: Cobra Art

Ik voel dat mijn voeten langzaam over de grond schuiven en dat mijn schouders naar voren hangen. Ik neem een pepermuntje om mijn suikerdip onder controle te krijgen. De beurs in Parijs is groot, heel groot. En het is er altijd vreselijk warm. Als we de volgende stand – ik ben onderweg de tel kwijtgeraakt – in lopen, knijpen mijn ogen even fijn. Zoveel verschillende kleuren bij elkaar, daar ga ik van duizelen. 

Lees meer

Onder de lakens met De Troubadour

Boxsprings en bedden

Hoe het is om met een meubelman te leven? Die vraag wordt mij met regelmaat gesteld. Er wonen natuurlijk wel meer vrouwen in onze samenleving met een meubelman, maar mijn meubelman is wel een project an sich.

Lees meer

Reis de wereld rond!

pompeii

We vertrekken naar de prachtige kustgebieden van zuidelijk Italië. Het gevoel van rust, reinheid en de energie die ik krijg als ik mijn voeten op Italiaanse bodem zet, is onbeschrijfelijk. Het voelt als thuiskomen en tegelijkertijd alsof de bliksem inslaat. Magisch. Het haalt het beste in me naar boven.

Lees meer

Maak je klaar voor de zomerIk kan niet dankbaar genoeg zijn als we met z’n zessen op vakantie gaan. Ook al is Dochter 19 op een leeftijd dat wij ons ieder jaar afvragen of ze nog wel mee zal gaan, toch gaat ze nog steeds mee naar de Spaanse, Griekse of Portugese kust. Dat de leeftijden binnen ons gezin zo uiteenlopen maakt dat het best wel zoeken is naar de juiste vakantie en dat maakt het ook altijd enerverend.Lees meer

Meubels zoeken tijdens VaderdagHusband reist weer af naar Indonesië. Dit jaar valt die leukste  verwendag voor papa’s in die periode
‘Papa, ik moet wel mijn cadeautje geven dat ik op school heb gemaakt.’
Kleine Man gaat eigenwijs met zijn armen over elkaar staan.
‘Natuuuurlijk. Ik pak hem uit als ik thuis kom.’Lees meer

Black is the new orangeIk hou van zwart, zwart en… even kijken... oh ja: zwart.
In een gekke bui draag ik ook weleens grijs en als ik echt een wilde bui heb combineer ik zwart met een lekker kleurtje, maar over het algemeen val ik vaak voor zwart.Lees meer