Black Friday is heeft zijn naam te danken aan de grote verkeersdrukte in en rond de stad Philadelphia op de dag na Thanksgiving Day. Dit is voor alle Amerikanen een vrije dag waarop ze er massaal op uitgaan om inkopen te doen voor de feestdagen.

Nu denk je misschien dat Black Friday zoiets is als de Zwarte Zaterdag die wij in de zomer kennen, maar er wordt iets heel anders mee bedoeld. Jaren geleden betekende deze drukke dag dat veel winkeliers door de hoge omzet in één keer uit de rode cijfers waren!

Super Black Friday Deal

Bij De Troubadour houden we wel van de uitbundigheid zoals je die in Amerika ziet. Daarom hebben we een Super Black Friday Deal voor jou:

Fauteuil Smokey is tijdens Black Friday in de aanbieding van 299 voor 99 euro!

Dit aanbod is echt alleen geldig op Black Friday (23 november) én alleen online te bestellen. Geen verkeersdrukte, geen ellebogenwerk maar heerlijk rustig winkelen vanuit je luie stoel. En als je dan tóch bezig bent…

Meubel Outlet De Troubadour

Je kunt natuurlijk ieder jaar je slag slaan op Black Friday maar je kunt óók naar hartenlust winkelen in onze meubeloutlet. Neem eens een kijkje op de De Troubadour Outlet en laat je verrassen door het steeds wisselende aanbod.

Heb je onze outlet winkel al ontdekt? Deze is slechts 5 minuutjes rijden van onze woonwinkels vandaan. De Outlet kent een winterstop en daarom gaan de sterk afgeprijsde meubels en woonaccessoires er nu met 25% extra korting deur uit. Wacht niet te lang want de deuren van de meubeloutlet sluiten 2 december aanstaande.

Voel je rijk voor weinig

Ben je verliefd op onze Super Black Friday Deal? Omdat je maar liefst 200 euro per stoel bespaart, blijft er misschien nog wat van je budget over om er bijpassende meubels bij uit te kiezen. De meubels van De Troubadour zijn altijd goed met elkaar te combineren dus dit is hét moment voor jou om je rijk te voelen, voor weinig.

Enjoy!