Voor veel mensen is de woonkamer de plaats waar ze de meeste aandacht aan besteden als het om inrichting en interieur gaat. Logisch, want dit is de plaats waar je veel tijd samen doorbrengt. Vaak staat ook de eettafel in de woonkamer en dan heeft de ruimte een dubbele functie.

Zit je nog in de kleine(re) kinderen? Dan ontkom je er niet aan dat je af en toe struikelt over het speelgoed. Kinderen kunnen een flink stempel drukken op de keuze van de meubels en spullen in je interieur. En dat hoeft helemaal niet erg te zijn!

Zo horen ze er helemaal bij

Eerlijk is eerlijk: kinderen houden misschien van primaire kleuren, maar plastic kindermeubeltjes trekken wel een beetje de aandacht weg van al jouw mooie spullen!

De Troubadour heeft daar iets op bedacht en heeft een volwaardige collectie kindermeubels in haar assortiment. Miniatuurtjes voor mini-me. Fauteuil Dylan laat je hart smelten. Een echte kleine grote-mensen-stoel die niet uit de toon valt in een volwassen interieur. De fauteuil is verkrijgbaar in mooie natuurlijke kleuren: cognac en charcoal en gemaakt van gerecycled leer dat makkelijk is te onderhouden.

Complete kinderhoek

Heb je er de ruimte voor, dan is een complete kinderhoek natuurlijk helemaal ideaal. Zo creëer je een mini woonkamertje in jouw woonkamer. Naast een fauteuil hoort natuurlijk dit schattige salontafeltje waar je heerlijk aan kunt spelen. Het tafelblad heeft namelijk een leuke en speelse verrassing en is voorzien van een print… vrrrrroemmm!

Is de leren fauteuil te klassiek naar jouw smaak? Dan is de Must Living kids fauteuil Cloud een goed alternatief. Deze oogt tijdloos en sportief en is bekleed met mooie gewassen katoen.

En nu naar bed

Op de slaapkamer heeft je kind zijn of haar eigen plekje. Hou het simpel en opgeruimd. Hoe minder afleiding, hoe beter je kind slaapt. Het boekenkastje Roadrunner van Must Living met zijn lievelingsboeken mag natuurlijk niet ontbreken. Zet dit leuke kinderkrukje Mike naast zijn bed en misschien mag jij er wel op zitten als je een verhaaltje voorleest of nog even samen gezellig de dag doorneemt, voor het slapen gaan. Trusten, mini-me!