article-image

Go with the flow

Er zijn veel situaties waarin je graag de controle wilt hebben. Tegenwoordig is zó veel mogelijk en moeten we daardoor zo veel keuzes maken, dat we er weleens doodmoe van worden. Dan wil je een avondje heerlijk Netflixen maar ben je totaal overwhelmed door het enorme aanbod dat je niet verder komt dan zoeken.

Datzelfde probleem ervaren sommige mensen als ze hun interieur willen veranderen. Ze blijven plaatjes kijken, magazines doorbladeren en Pinboards maken maar durven geen keuze meer te maken!

Hartstikke jammer natuurlijk. De Troubadour doet haar best om jou op allerlei manieren te inspireren maar naast inspiratie, geven we je ook graag professioneel advies. Voor als jij door de bomen het bos niet meer ziet ;-) Ons advies: Go with the Flow…

Met Go with the Flow bedoelen we niet dat je met alle winden mee moet waaien maar dat je even alles los moet laten. Weg met die lijstjes, moodboards, kleurenstalen en voorbeeldfoto’s. Concentreer je op meubels en accessoires van natuurlijke materialen en organische vormen.

Natuurproducten stralen niet alleen rust uit maar geven je ook het is goed-zoals-het-is gevoel. Als je in een bos loopt, beoordeel je de bomen ook niet op hun perfectie. De organische vormen passen in elk interieur en stralen rust en eenvoud uit.

Rustig betekent niet dat ze niet opvallen! Rustig betekent dat ze eigenlijk overal passen omdat ze goed zijn, precies zoals ze zijn.

Wat betekent dat voor jou? Geen keuzestress maar Go with the Flow!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »