article-image

LIEFDE IS.. SAMEN MEUBELS UITZOEKEN!

Stapelgek op elkaar? Dan is samenwonen vaak een logische stap. Superleuk en superspannend. Vooral als jullie smaken – op zijn zachts gezegd ­– nogal verschillen. Houdt je liefje van robuust eiken en jij van industrieel staal? Of wil jij een bloemetjesbehang en ziet je partner liever een strak gestucte muur? Dan heb je een aardige uitdaging te pakken Maak je geen zorgen! Jullie zijn niet het eerste koppel dat door onze interieurspecialisten op één lijn zijn gebracht…

Bepaal jullie budget en maak keuzes

Bepaal van te voren wat jullie totale budget is en bespreek welke meubels jullie wel en niet willen aanschaffen. Je kunt kiezen om een begroting per meubelstuk te maken of om per ruimte een budget vast te stellen, zo voorkom je geruzie in de winkel. Misschien willen jullie alles in één keer inrichten of doen jullie het liever per ruimte. Met een begroting en een plan op papier, krijgen jullie samen een duidelijker overzicht en voorkom je teleurstellingen.

Stijlen combineren, hoe doe je dat?

Jullie hebben allebei al het één en ander in een woning of op zolder staan. Leuk. Maar hoe combineer je dat nou precies?

Wees eerlijk naar elkaar. Je gaat samenwonen en jullie moeten je ook allebei thuis en prettig voelen op de nieuwe plek. Mocht je dus echt misselijk worden van een meubelstuk van je partner, zeg dat dan gewoon. Geef het aan een familielid, zodat het niet helemaal ‘verdwijnt’. Liefde doet de rest...

Combineren heeft natuurlijk alles met smaak te maken. Maar ook met creativiteit en een beetje flexibiliteit. (Deze twee eigenschappen komen trouwens wel vaker van pas als je eenmaal samenwoont ;-)) Misschien past die foeilelijke kast van je partner wel op de logeerkamer of fungeert ‘ie heel goed als opruimkast in de garage. Denk goed na voordat je iets weggooit. Sommige spullen kun je misschien in een andere tint (laten) schilderen zodat het past bij de nieuwe spullen die jullie samen hebben uitgezocht.

Haal inspiratie uit woontijdschriften en maak eens een moodboard op Pinterest. Hiermee kun je aan elkaar laten zien wat je wel en niet mooi vindt. Bovendien kun je kijken welke meubels jullie al hebben en hoe je ze met elkaar kunt combineren.

      

Wat blijft, wat niet en wat komt erbij?

Vinden jullie het moeilijk om samen te bepalen hoe je elkaars stijl kunt combineren? Of hebben jullie gewoon geen zin in moeilijk gedoe? Wij helpen jullie graag.

Ons team bestaat uit professionele interieurspecialisten die kunnen helpen om jouw droomhuis in te richten op basis van die spulletjes die je wilt behouden en de nieuwe meubels. Helemaal zoals jullie het wensen.
Zij hebben oog voor detail en weten als geen ander welke materialen en kleuren je kunt combineren om de door jou gewenste sfeer te bereiken.

Of jullie nu gaan voor een nieuw bankstel of een combinatie tussen bestaande en nieuwe meubels, samen met jullie maken ze een plan op maat. Ze laten zien hoe je met eenvoudige aanpassingen grote veranderingen teweeg kunt brengen. Een moodboard op Pinterest is leuk maar bij het inrichten van jullie droomhuis kun je wel wat hulp gebruiken!

Gratis persoonlijk interieuradvies

Het interieuradvies van De Troubadour is gratis én vrijblijvend. Jullie bespreken niet alleen jullie wensen maar ook de problemen waar jullie tegenaan lopen. Geen relatiecrisis dus!

     

Willen jullie een afspraak maken met een professionele interieurspecialist? Dat kan heel eenvoudig online. Komen jullie liever eerst een kijkje nemen bij ons in de winkel? Dat kan natuurlijk ook. Kijk eerst wat rond en maak alsnog een afspraak om verder jullie wensen te bespreken.

Liefde overwint alles

En dan is het ineens zo ver. De eerste avond samen op jullie eigen bank. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »