Je winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal: € 0,00
0

  De Troubadour verschijnt met haar producten regelmatig in de bekende woonbladen zoals de vtwonen, Ariadne at Home en de Libelle. Nieuwe items worden uitgelicht en daarnaast verschijnen er regelmatig acties waarbij je kans maakt op mooie prijzen. 

  Ook in onze digitale nieuwsbrief vermelden we vaak onze speciale acties, dus meld je snel aan voor onze nieuwsbrief zodat je altijd als eerste op de hoogte bent!

  Afbeelding

  vtwonen, eetkamerstoel Revival

  vtwonen nr08, 2017

  In de vtwonen nr08 2017, kijken we binnen bij Dita & Gerben. Wit speelt de boventoon in hun woning en interieur. Zwarte accenten en accessoires met een natuurlijke uitstraling zorgen voor een warme sfeer. Eetkamerstoel Revival past goed bij deze stijl en sfeer. 

  Afbeelding

  vtwonen - zelf aan de slag

  In de vtwonen zelf aan de slag aflevering van zondag 20 november heeft  eetkamerstoel van Rossum van ons Homelabel So True een mooie plek gekregen in de eetkamer van de bewoners. Het resultaat? Een prachtige mix van verschillende eetkamerstoelen die samen toch één geheel vormen. 

  Afbeelding

  Ariadne at home, ladeblok Cabral

  Ariadne at home, nr. 1, januari

  Deze keer binnenkijken bij Adrieke thuis. Hout in combinatie met blauwgrijs en wit zorgt voor een gemoedelijke sfeer met een Hollands tintje. In deze sfeer past het ladeblok Cabral ook perfect. Precies zoals bij Adrieke thuis.

  Afbeelding

  vtwonen tv-special, eetkamerstoel Van Rossum

  vtwonen tv-special, nr 01

  Hoe kun je het beste twee stijlen bij elkaar brengen? Door te mixen met materialen. 

  Eetkamerstoel Van Rossum is een van de Topdeals van De Troubadour en heeft een stoer, industrieel uiterlijk maar past dankzij het eenvoudige ontwerp toch aan veel verschillende soorten eettafels. De eetkamerstoel heeft een wit of zwart ijzeren frame dat is bespoten met een poedercoating. De zitting van de stoel is van leer voor extra zitcomfort. Een leuk detail is dat eetkamerstoel Van Rossum gemakkelijk op te stapelen is. Handig voor als je net even wat ruimte moet maken.