Good&Mojo hanglamp Borabora zwart large

€189,00
  • Gratis verzending vanaf €499,- in heel Nederland
  • Gratis en vrijblijvend interieuradvies
  • CBW erkende woonwinkel

Beschrijving

Haal iets bijzonders in huis met de verlichting van het merk Good&Mojo. Dit verrassende verlichtingsmerk werkt graag met gerecyclede, natuurlijke materialen. Denk bijvoorbeeld aan bamboe, karton, jute en hout.

Hoe leuk is deze hanglamp uit het verre oosten? Hanglamp Borabora is vernoemd naar de prachtige eilanden in Azië. Deze hanglamp, gemaakt van het natuurlijke rattan, doet je denken aan een uitgedoofde vulkaan omringd met een prachtige lagune. Een echte eyecatcher in je interieur dus! Hanglamp Borabora heeft een afmeting van 70x20 cm. De lamp is zowel in het zwart als naturel verkrijgbaar en wordt zonder lichtbron geleverd.

Met behulp van het ‘Eden Reforestation Project' plant Good&Mojo voor elke verkochte lamp twee bomen. Op deze manier compenseert het merk haar CO2 uitstoot én kan het iets terug doen voor onze natuur. Door een lamp van Good&Mojo te kopen maak je niet alleen jezelf, maar ook de aarde van de toekomst blij.

Ook support je met de aankoop van een Good&Mojo lamp de Nederlandse non-profit organisatie Waka Waka. Deze organisatie faciliteert veilige en duurzame solarlampen voor miljoenen mensen die geen toegang hebben tot elektriciteit. Dankzij Waka Waka kunnen vrouwen kleine bedrijfjes opzetten en kinderen ‘s avonds hun huiswerk maken.

Specificaties

Artikelnummer: 143995
Omschrijving: GMC BORABORA/H/7020/B: Hanglamp Borabora L zwart
Merk: Good&Mojo
Materialen: Rattan
Hoogte: 20,00
Breedte: 70,00
Lengte: 70,00