Mijn winkelwagen  

Inspiratie

De Troubadour Interieurs is meer dan een woonwinkel in Amstelveen, De Troubadour Interieurs is een woonwinkel die graag inspireert!
Bij De Troubadour Interieurs vind je het hele jaar door een wisselende collectie aan meubelen en accessoires. Laat je inspireren en doe de leukste woonideëen op zodat je met een voldaan gevoel aan de slag kan gaan met je eigen interieur!

Beeld

Woonboek 2018/2019

Woonboek 2018/2019 ligt weer in onze winkels! Het eigen woonmagazine van De Troubadour Interieurs boordevol nieuwe producten, collecties en woonaccessoires. Hét magazine waaruit je ontzettend veel wooninspiratie kunt halen! Je kunt hier online door Woonboek 2018/2019 bladeren. Een papieren exemplaar ligt voor je klaar in onze winkels. Heb je geen tijd om langs te komen? Blader dan op je gemak door de online versie van ons woonboek heen.

Projecten en samenwerkingen

De Troubadour Interieurs is zoveel meer dan een woonwinkel in Amstelveen! De Troubadour Interieurs richt zich namelijk niet alleen op particulieren maar ook op de zakelijke markt. En dus zitten we regelmatig rondom de tafel met de meest uiteenlopende partijen om uitdagende projecten en samenwerkingen op te starten. We blikken hier met grote trots terug op onze projecten en samenwerkingen. Kijk jij met ons mee?