Je winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal: € 0,00
0

Woonboek

Woonboek

Woonboek 2018/2019

Het Woonboek 2018/2019 ligt voor je klaar! Achter de schermen zijn wij hier maanden mee bezig geweest en het resultaat mag er zijn.
Blader er op je gemak online doorheen of vraag jouw exemplaar nu gratis aan en wij bezorgen hem bij jou thuis! 

Woonboek online bekijken

Een 148 pagina tellend woonmagazine waarin we je graag kennis laten maken met het brede assortiment van De Troubadour Interieurs. Je kan hem online bekijken of hem gratis ophalen in onze winkel en hem thuis lekker doorlezen. Laat je inspireren door de vele verschillende stijlen, van landelijk chic tot stoer en modern en de nieuwste trends op woongebied!

Het thema van dit woonboek

Het thema van ons woonboek is dit jaar: Zin in thuis!
Wonen is een gevoel. Een verzameling vondsten, ervaringen en herinneringen. Een verzameling van jou! Je huis is het decor van de leven. Hier voel je je goed en komen al je zintuigen tot rust. Laat je inspireren door ons nieuwe woonboek. We hebben het met plezier voor je gemaakt! 

Vraag jouw gratis exemplaar aan

Ben jij dol op wooninspiratie? Vraag dan een gratis exemplaar van ons woonboek aan en wij bezorgen hem gewoon bij jou thuis! Blader op je gemak door ons boek vol inpiratie en ontdek onze nieuwste collecties en aanbiedingen. Natuurlijk kun je hem ook op komen halen bij ons in de winkels.