Facebook Pixel
Winkelwagen  

Portfolio

Projecten en samenwerkingen

De Troubadour is zoveel meer dan een woonwinkel in Amstelveen! De Troubadour richt zich namelijk niet alleen op particulieren maar ook op de zakelijke markt. En dus zitten we regelmatig rondom de tafel met de meest uiteenlopende partijen om uitdagende projecten en samenwerkingen op te starten. We blikken met grote trots terug op onze projecten en samenwerkingen. Kijk jij met ons mee?

Ben je als zakelijke klant toe aan een passend interieur, of wil je op een andere manier samenwerken met De Troubadour? Vul het formulier in

Beachclub Far Out

Beachclub Far Out heeft haar interieur vernieuwd met heel veel meubels van De Troubadour. De Beachclub zit in Zandvoort en is iedere dag geopend. Je kan er heerlijk lunchen en dineren of gewoon lekker chillen in de zon. De sfeervolle en rustieke meubels van De Troubadour geven de beachclub een authentieke en sfeervolle uitstraling. Wij zijn fan! Hieronder een impressie van de Beachclub.
Lees hier meer over de samenwerking tussen de Troubadour en Beachclub Far Out!

Beeld
Beeld

ABN AMRO Amstelveen

Wat doe je als ABN AMRO zijnde wanneer je een huiselijke, warme sfeer wil creëren in je vestiging in Stadshart Amstelveen? En meer met lokale partners wil samenwerken? Juist ja, dan benader je De Troubadour! De Troubadour is vol enthousiasme aan de slag gegaan en heeft zowel de ontvangstruimte als de wachtkamer ingericht. Het creëren van een huiselijke warme sfeer is zeker gelukt!
Lees hier meer over de samenwerking tussen De Troubadour en ABN AMRO Amstelveen!

Hotel de Zeeuwse kust

Het onlangs geopende Hotel De Zeeuwse Kust is gelegen op het park Strandpark De Zeeuwse Kust in Renesse. Een prachtig, kindvriendelijk park gelegen op loopafstand van het strand. Het hotel bestaat uit 40 hotelsuites, die varieren van een babysuite en kindersuite tot een XXL familiesuite. Voor ieder gezin een geschikte suite dus! Aan De Troubadour de uitdaging om de inrichting van alle hotelsuites te verzorgen, waarbij gezinnen en kinderen in het bijzonder centraal moeten staan. Ben je benieuwd geworden naar de inrichting van de hotelsuites?
Lees hier meer

Beeld
Beeld

Bayside Boutique Hotel Curaçao

Het luxueuze Bayside Boutique hotel op Curaçao heeft eind december 2014 de deuren geopend. Een prachtig, luxueus boutique hotel met een eigen restaurant. Het hotel bestaat uit 36 hotelkamers, onderverdeeld in standaardkamers, deluxe kamers en grand suites. Aan De Troubadour de taak om alle 36 hotelkamers van een fraaie inrichting te voorzien. Een leuk, uitdagend project op een prachtig eiland. Ben je benieuwd worden naar hoe de hotelkamers zijn ingericht?
Klik dan hier om meer te lezen over onze samenwerking met het Bayside Boutique hotel op Curaçao!

Van Rossum & Stadshotel Woerden

Het voormalig Arsenaal in Woerden is in 2014 compleet verbouwd en heeft daarbij de naam 'Van Rossum & Stadshotel Woerden' meegekregen. Van Rossum bestaat uit een bar, restaurant en verswinkel, terwijl je in het Stadshotel Woerden kunt overnachten. De Troubadour heeft de complete inrichting verzorgd voor zowel het restaurant als het hotel. Een bijzonder project om meer dan trots op te zijn.
Lees hier meer over de samenwerking tussen De Troubadour en Van Rossum.

Beeld