Mijn winkelwagen  

Projecten en samenwerkingen

De Troubadour is zoveel meer dan een woonwinkel in Amstelveen! De Troubadour richt zich namelijk niet alleen op particulieren maar ook op de zakelijke markt. En dus zitten we regelmatig rondom de tafel met de meest uiteenlopende partijen om uitdagende projecten en samenwerkingen op te starten. We blikken met grote trots terug op onze projecten en samenwerkingen. Kijk jij met ons mee?

Ben je als zakelijke klant toe aan een passend interieur, of wil je op een andere manier samenwerken met De Troubadour? Vul het formulier in

Hotel de Zeeuwse kust

Het onlangs geopende Hotel De Zeeuwse Kust is gelegen op het park Strandpark De Zeeuwse Kust in Renesse. Een prachtig, kindvriendelijk park gelegen op loopafstand van het strand. Het hotel bestaat uit 40 hotelsuites, die varieren van een babysuite en kindersuite tot een XXL familiesuite. Voor ieder gezin een geschikte suite dus! Aan De Troubadour de uitdaging om de inrichting van alle hotelsuites te verzorgen, waarbij gezinnen en kinderen in het bijzonder centraal moeten staan.

Ben je benieuwd geworden naar de inrichting van de hotelsuites? Lees hier meer over de samenwerking met Hotel de Zeeuwse kust

Beeld
Beeld

Beachclub Far Out

Ervaar het Ibiza gevoel gewoon in Zandvoort bij onze partner Beachclub Far Out. Far Out vernieuwd jaarlijks het interieur met heel veel meubels van De Troubadour. Deze prachtige Beachclub in Zandvoort is iedere dag geopend. Je kunt er heerlijk lunchen en dineren of gewoon lekker chillen in de zon op het strand.

De sfeervolle en rustieke meubels van De Troubadour geven de beachclub een authentieke en warme uitstraling. Wij zijn fan van Far Out!
Lees hier meer over de samenwerking tussen de Troubadour en Beachclub Far Out!

Beachclub Bloomingdale

Vergader met uitzicht op zee bij Beachclub Bloomingdale in een ontspannende omgeving. De vergaderruimtes zijn ingericht door De Troubadour Interieurs, net als de private lounge area.

De meeting rooms hebben een huiselijke sfeer gekregen en zijn te huur voor vergaderingen en brainstormsessies aan het strand.

Benieuwd naar de sfeer? Bekijk dan het resultaat van de ingerichte vergaderruimtes

Beachclub Bloomingdale Bloemendaal
Beeld

SC Woerden

De Troubadour Interieurs kreeg in 2020 de eer om de kantine van SC Woerden opnieuw in te richten.

Hoe maak je van een grote sport kantine een gezellig geheel?
Wij maakten daar een mooi plan voor. Naast voldoende zitplek aan tafel is er ook gedacht aan een lekkere zithoek met ruime bank en fauteuils.
Deze zithoek geeft de ruimte een huiselijke sfeer.

Van de lekkere zithoek tot de vele eettafels met stoelen, allen geheel in Troubadour stijl. Ook de bekerkast is niet vergeten.

Van Rossum & Stadshotel Woerden

Het voormalig Arsenaal in Woerden is in 2014 compleet verbouwd en heeft daarbij de naam 'Van Rossum & Stadshotel Woerden' meegekregen. Van Rossum bestaat uit een bar, restaurant en verswinkel, terwijl je in het Stadshotel Woerden kunt overnachten. De Troubadour heeft de complete inrichting verzorgd voor zowel het restaurant als het hotel. Een bijzonder project om meer dan trots op te zijn.
Lees hier meer over de samenwerking tussen De Troubadour en Van Rossum.

Beeld
Beeld

Bayside Boutique Hotel Curaçao

Het luxueuze Bayside Boutique hotel op Curaçao heeft eind december 2014 haar deuren geopend. Een prachtig, luxueus boutique hotel met een eigen restaurant. Het hotel bestaat uit 36 hotelkamers, onderverdeeld in standaardkamers, deluxe kamers en grand suites. Aan De Troubadour Interieurs de taak om alle 36 hotelkamers van een fraaie inrichting te voorzien. Een leuk en uitdagend project op een prachtig eiland.

Ben je benieuwd geworden naar hoe de hotelkamers zijn ingericht? Lees hier meer over onze samenwerking met het Bayside Boutique hotel op Curacao