Je winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal: € 0,00
0

Bayside Boutique hotel Curacao

Bayside Boutique hotel Curacao

Bayside Boutique Hotel Curaçao

Het Bayside Boutique hotel is een nieuw hotel dat onlangs zijn deuren heeft geopend op Curaçao. Het hotel telt 36 kamers, onder te verdelen in standaard kamers, deluxe kamers en grand suites. De Troubadour heeft de inrichting voor het hotel verzorgd. Kijk je met ons mee naar het verbluffende resultaat?

Standaard kamer Bayside Boutique hotel

De standaard kamers in het Bayside Boutique hotel hebben allen een luxe boxspring die zorgen dat je 's nachts goed tot rust komt. Overdag kun je luieren op 1 van de 2 fauteuils, fauteuils Arlington Road.

Afbeelding

Deluxe kamer Bayside Boutique hotel

De deluxe kamers van het Bayside Boutique hotel zijn ruimer dan de standaard kamers en sommige deluxe kamers hebben een buitenzitje. Wel zo comfortabel! De deluxe kamers zijn gevuld met 2 comfortabele fauteuils genaamd Buck Street. Bij deze fauteuils is de bijzettafel Ambon aangeschoven.

Afbeelding

Grand Suite

De Grand Suites van het Bayside Boutique hotel zijn van alle gemakken voorzien. Zo is de suite circa 60m2 groot en bevat een buitenterras dat uitzicht heeft op de zee/golfbaan. De suites hebben een aparte slaapkamer waarin je volledig tot rust komt op de luxe boxspring. De woonkamer bevat onder andere een bank, twee fauteuils Buck Street, bijzettafel Ambon, bergkast Ambon en tijdschriftenrek Jefferson Street.

Afbeelding

Bayside Boutique Hotel Curacao
Blue Bay Resort
Willemstad, Curacao
https://www.baysidecuracao.com/nl/