Je winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal: € 0,00
0

Hotel De Zeeuwse Kust

Hotel De Zeeuwse Kust

Hotel De Zeeuwse Kust heeft in april 2015 zijn deuren geopend. Het hotel is onderdeel van het kindvriendelijke Strandpark De Zeeuwse Kust en ligt op slechts 250 meter van het strand van Renesse in Zeeland. Het hotel bevat 40 hotelsuites, allen ingericht door De Troubadour. Afhankelijk van het aantal personen waarmee je wilt overnachten in Hotel De Zeeuwse Kust, kun je een keuze maken uit de verschillende soorten hotelsuites. Kijk je met ons mee naar het eindresultaat?

In de media

Strandpark de Zeeuwse kust is opgenomen in Vivace Magazine. 

Afbeelding
Afbeelding

Familiesuite

De familiesuite is volledig ingericht op een gezin van 4 personen. In de familiesuite kun je relaxed zitten in fauteuils Carrey. Eten kan aan de eettafel Fendy 2, waaraan de eetkamerstoelen Trinity staan.

In de badkamer hangt ladder Solo large, een prachtige teakhouten ladder waaraan je je handdoeken kunt hangen. De ladder is zowel aan de muur te hangen zoals bij hotel De Zeeuwse Kust, maar je kunt hem ook op de grond tegen de muur zetten.

Afbeelding

Bruids- en wellness suite

In de bruids- en wellness suite van hotel De Zeeuwse Kust kun je je huwelijksnacht vieren of genieten van een ontspannend nachtje weg. De bruidsuite is van alle gemakken voorzien. Zo vind je naast je bed bijzettafel Sampit, waarop je essentiele spullen die je graag bij de hand wilt hebben kwijt kunt.

Verder bevat de bruidsuite een zithoek, die bestaat uit eettafel Fendy 2 en eetkamerstoelen Lively. Je kleding kun je ophangen aan kledingrek Graham Avenue.

Afbeelding

XXL familiesuite

De naam zegt al genoeg, de XXL familiesuite is lekker ruim opgezet en biedt ruimte voor 5 of 6 personen. De suite bevat een grote living waar je kunt zitten op de 3-zitsbank Camden of in de fauteuil Arlington Road.

Afbeelding
Hotel De Zeeuwse Kust
Helleweg 8
4326 LJ Noordwelle / Renesse
0111-46 82 82
www.hoteldezeeuwsekust.nl