Je winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal: € 0,00
0

Van Rossum & Stadshotel Woerden

Van Rossum & Stadshotel Woerden

Van Rossum & Stadshotel Woerden

Hoewel iedere (her)inrichting van een interieur voor de Troubadour een uitdaging is, zijn wij op sommige projecten extra trots. Het voormalige Arsenaal in Woerden is hiervan een goed voorbeeld! Na een grondige verbouwing en renovatie heeft het Arsenaal een nieuwe naam meegekregen, namelijk Van Rossum & Stadshotel Woerden. De Troubadour kan met grote trots mededelen verantwoordelijk te zijn voor de complete inrichting voor Van Rossum & Stadshotel Woerden. En wat is het eindresultaat prachtig geworden! Kijk je met ons mee?

Van Rossum is gevestigd op de begane grond en bestaat uit een bar, restaurant en proeflokaal. Stadshotel Woerden vind je op de 1e en 2e verdieping van het pand en bestaat uit 25 hotelkamers. Alle bijzondere details in het historische pand zijn nog zichtbaar en de sfeer van De Troubadour adem je door het hele pand. Alle meubelen herken je aan het So True* by Troubadour label. So True* by Troubadour is het homelabel van de Troubadour.

Restaurant Van Rossum

Afbeelding

Restaurant Van Rossum bevat een prachtige, lange eettafel Rock. Rondom deze lange eettafel staan eetkamerstoelen Clooney, die dankzij de verschillende kleuren (blauw, geel, rood en olijfgroen) voor een vrolijk geheel zorgen.

Eten doe je aan eettafel Fendy II, waarbij eetkamerstoelen Van Rossum zijn geschoven. Vernoemd naar het restaurant! Verder is er een apart hoekje gecreerd waar je heerlijk relaxed kunt borrelen aan bartafel Van Rossum. Hierbij zijn de barkrukken Sacramento geplaatst.

Afbeelding

Stadshotel Woerden

Het Stadshotel Woerden vind je op de 1e en 2e verdieping van het pand en bestaat uit 25 hotelkamers. Alle hotelkamers zijn ingericht op een andere manier en stralen hun eigen sfeer uit.