Mijn winkelwagen  

Klantenservice

De Troubadour Interieurs is een CBW erkende woonwinkel waarbij een optimale service hoog in het vaandel staat. Wij hanteren de Algemene Voorwaarden van het CBW.

Niet alleen tijdens maar ook na de aankoop stellen wij jou als klant graag centraal. Mocht je onverhoopt tegen welk probleem dan ook aanlopen, dan helpen of adviseren wij je graag. Dit is mogelijk door onze uitgebreide klantenservice waarbij wij onderscheid maken in service, garantie, levertijden en bezorging. Veel informatie met betrekking tot de klantenservice is te vinden op onze website. Heb je toch nog vragen? Neem dan via dit formulier contact met ons op. Hieronder een korte samenvatting over de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op uw aankoop.

Beeld
Beeld
Beeld
Beeld
Beeld
Beeld

GARANTIE

De Troubadour Interieurs is een CBW erkende woonwinkel en de garantievoorwaarden zijn dan ook door de Centrale Branchevereniging Wonen vastgelegd. Dit betekent dat je recht hebt op 2 jaar garantie, mits je in bezit bent van een geldig aankoopbewijs.

LEVERTIJDEN

Bij aankoop in zowel de webshop als in de winkel wordt er duidelijk vermeld wat de te verwachte levertijd zal zijn. Ben je benieuwd naar de status van je order? Vraag je je af of er al bekend is wanneer je order verwacht wordt? Of is er al een bezorgafspraak gemaakt maar wil je graag weten hoe laat onze bezorgers langskomen? Alle vragen die betrekking hebben op de levering van je producten beantwoorden wij graag. Je kunt mailen naar planning@detroubadour.nl of bellen met onze afdeling planning via 020-6408000.

BEZORGING

De Troubadour Interieurs informeert je te allen tijde over de bezorging van je meubelen. Zodra je aankoop compleet bij ons binnen is, wordt er contact opgenomen om een bezorgafspraak in te plannen. Bezorgen gebeurt met zowel onze eigen bezorgdienst als via een externe transporteur.

Bestellingen in de webshop worden gratis bezorgd, of kunnen worden opgehaald bij ons logistiek centrum in Mijdrecht.

Bezorging met eigen bezorgdienst

De Troubadour Interieurs heeft een eigen bezorgdienst. Zodra je order compleet is, neemt onze afdeling planning contact met je op om een bezorgafspraak te maken. Met het unieke klantnummer en ordernummer dat je van ons ontvangen hebt, kun je 1 dag voor de levering onder het kopje 'Mijn Account' zien hoe laat wij jouw aankoop komen afleveren. De bezorgtijden worden in blokken van 3 uur ingedeeld waardoor je niet de hele dag thuis hoeft te blijven. De getoonde tijd is een indicatie van de aflevertijd. Het wijzigen van de aflevertijden is niet mogelijk. Treffen wij je op de afgesproken dag van levering op de aangegeven tijd niet thuis dan zullen wij je order mee terug nemen en wordt er voor het maken van een nieuwe afspraak € 75,- in rekening gebracht. Voor vragen omtrent planning kan je contact opnemen met onze afdeling planning middels mail: planning@detroubadour.nl of telefonisch met onze afdeling planning op 020-6408000.

Bezorging externe transporteur

Het kan voorkomen dat niet onze eigen bezorgdienst maar een erkende, externe transporteur je meubel(en) komt bezorgen. Dit gebeurt voornamelijk voor leveringen op de 1e verdieping en hoger. Onze externe transporteurs zijn in het bezit van een verhuislift. Wanneer je order via een externe transporteur wordt bezorgd informeert onze afdeling planning je wanneer wij je order overdragen van de externe transporteur. Zij zullen vervolgens contact met je opnemen voor het maken van een bezorgafspraak. 1 dag voor levering kun je hier zien hoe laat je aankopen afgeleverd worden. De getoonde tijd is een indicatie van de aflevertijd. Het wijzigen van de aflevertijden is niet mogelijk. Treffen zij je op de afgesproken dag van levering op de aangegeven tijd niet thuis dan zullen zij je order mee terug nemen en wordt er voor het maken van een nieuwe afspraak € 150,- in rekening gebracht.

RETOURNEREN

Webshop aankopen kunnen binnen 14 dagen nadat de consument of een door hem aangewezen derde persoon het product of de producten heeft ontvangen geretourneerd worden* Indien je het product of de producten wilt retourneren neem dan contact op metwebshop@detroubadour.nl. Zij vertellen je alles over de wijze van retour en sturen je een retourformulier toe. modelformulier voor herroeping.

  • Kosten die gemaakt worden om een webshop aankoop aan De Troubadour Interieurs te retourneren zijn te allen tijde voor de klant.
  • Kleine artikelen die bezorgd zijn via externe bezorgdiensten kunnen teruggestuurd worden als pakketpost. Kosteninschatting: € 6,75
  • Omvangrijke artikelen die zijn bezorgd door onze eigen chauffeurs dienen door onze eigen chauffeurs te worden opgehaald. Voor het ophalen van omvangrijke producten brengen wij € 75,- in rekening.
  • Binnen 14 dagen, vanaf het moment dat wij het geretourneerde product hebben ontvangen, staat het bedrag op de rekening waarmee je betaald hebt. Let op: verzendkosten worden niet teruggestort.

*Artikelen die specifiek voor een klant of aangepast besteld worden kunnen nooit geretourneerd worden.