Mijn winkelwagen  

Lederen wandtegels

Ga voor luxe met deze wandtegels van 100% leder

Nieuw bij De Troubadour; luxe lederen wandtegels. Geef je interieur een warme en natuurlijke uitstraling met onze nieuwe lederen wandbekleding. Waarschijnlijk is leder niet het eerste waar je aan denkt als je op zoek bent naar wandbekleding, maar wanneer je het ziet zal het een echt wauw-effect creëren.

De wandtegels zijn gemaakt van 100% echt leder waardoor de natuurlijke structuur- en kleurnuances goed zichtbaar zijn. Elke kleur heeft zijn eigen karakter en uitstraling, hierdoor is het in allerlei ruimtes toepasbaar. Denk bijvoorbeeld aan de woonkamer, de hal, studeerkamer, slaapkamer, keuken of zelfs voor op de openhaardwand. De wandtegels zijn te leveren in standaard of in patchwork voor als je een van de verschillende patronen kiest. Al nieuwsgierig? Kom langs in de winkel en laat je verrassen door alle verschillende mogelijkheden.

Lederen wandtegels kopen

Ben je enthousiast geworden over de lederen wandtegels? In onze showroom zijn de verschillende opties te bekijken. Kom langs en kies de wandtegels die het beste in jouw interieur passen. Natuurlijk kun je ze ook gemakkelijk in onze webshop bestellen