Mijn winkelwagen  

LOUNGEBANKEN

Ben je op zoek naar een comfortabele loungebank? De Troubadour heeft vele soorten loungebanken in haar collectie. Deze collectie varieert enorm en speelt in op de laatste woontrends. Of je nu van landelijk, stoer, chic of modern houdt: bij De Troubadour vind je zeker een loungebank die past in je interieur.

Je herkent het gevoel wel: na een lange werkdag of een intensieve workout is het tijd om lekker te relaxen! Hier heb je dan natuurlijk wel een heerlijke loungebank voor nodig. Maar wat is eigenlijk een loungebank? Officieel is het een bank met aan 1 kant een rugleuning, aanbeide zijkanten een armleuning en een verlengd deel voor je benen en voeten. Dit verlengde stuk wordt ook wel récamière genoemd.

Een hoekbank is dus officieel niet hetzelfde als een loungebank. In tegenstelling tot de loungebank heeft de hoekbank 2 kanten met een rugleuning. Tegenwoordig heb je ook nog combinaties tussen hoekbanken en loungebanken. Vaak heeft deze combinatie bank wel aan twee zijkanten een rugleuning maar toch een récamière. Bij de Troubadour noemen we dan ook elke bank waar je lekker op kan loungen een loungebank.

Beeld

Brede collectie aan loungebanken

Bij de Troubadour heb je een zeer uitgebreide collectie aan banken waar je heerlijk op kan loungen. De hoekbanken, elementenbanken en loungebanken
zijn hier allemaal heel geschikt voor. De verschillende banken zijn in veel verschillende kleuren en stoffen te krijgen Onze verkoopadviseurs kunnen je alles
laten zien en je ook adviseren over welke grootte van de bank het best past in jouw interieur. Onze ervaring is dat iedereen wel kan slagen voor een loungebank bij De Troubadour.

Wanneer je niet kan kiezen kan je ook je eigen bank samenstellen. Onze uitgebreide collectie elementenbanken kent vele mogelijkheden in opstelling, stijl en bekleding. Hierdoor kan er voor jouw interieur een ideale bank gecreëerd kan worden. En zelfs als het met de elementenbanken niet lukt is er nog een optie om je bank meer naar jouw wens te maken. Dit kan namelijk met het So True Sofa Concept van De Troubadour. Dit lichten we graag verder toe.

Beeld

Loungebanken van het So True Sofa Concept

Het So True Sofa Concept: Met dit nieuwe concept creëer je in slechts 7 stappen je eigen, unieke bank. Bij alle belangrijke onderdelen van de bank heb je keuze uit verschillende opties. Je bepaalt alles zelf. Van de kleur en het materiaal van de poten tot de stevigheid van de kussens en de breedte van de armleuningen. Uiteraard helpen onze adviseurs je graag bij het maken van je keuze en kunnen zij je goed adviseren over welke So True Sofa het beste aansluit aan jouw interieur.

Loungebanken kopen bij de Troubadour

De Troubadour is de ideale plek om je nieuwe loungebank te kopen. De Troubadour is een CWB erkende woonwinkel. Optimale service staat hoog in het vaandel. Voor, tijdens maar ook na de aankoop. Als je tegen problemen aanloopt, staan wij altijd voor je klaar. Ook krijg je bij de Troubadour op alle producten 3 jaar (afbouwende) garantie.

De Troubadour heeft door het aanbod van vele bekende merken voor iedere woonkamer de juiste loungebank. Soms kan het door het uitgebreide aanbod lastig kiezen zijn. Bij de Troubadour kan je heel goed terecht voor interieuradvies. De Troubadour beschikt namelijk over professionele interieuradviseurs. Ze helpen je met plezier met het kiezen van de ideale loungebank voor in jouw woonkamer. Na een gesprek met een van onze interieuradviseurs weten we uit ervaring dat je met een bank naar huis gaat die precies in jouw interieur past en waar je heerlijk op kan loungen.

Beeld