Mijn winkelwagen  
Winkelen per
per pagina

1 Item

Aflopend sorteren
per pagina

1 Item

Aflopend sorteren

Knit Factory

Knit Factory is een echt Nederlands merk. De producten herken je aan een typische stijl. De combinatie van breiwerk en stof staat hierbij centraal. Bij De Troubadour kun je terecht voor een uitgebreid aanbod aan Knit Factory. Bekijk ons assortiment 24/7 online in onze webshop of kom langs in onze winkel. Je bent van harte welkom!

Woonaccessoires van Knit Factory

Wol doet het niet alleen goed in truien en sjaals, maar ook in de woonaccessoires van Knit Factory. Deze gebreide kussens, plaids, pockets en opbergmanden hebben een typische eigen stijl. De combinatie van stof en grof, sterk breiwerk zorgt voor een unieke eigen stijl. De uitstraling is stoer, maar de kwaliteit is verfijnd. Er worden alleen natuurlijke, sterke en duurzame materialen gebruikt. De producten worden allemaal in Nederland ontworpen en geproduceerd. De fabrikant hanteert hierbij strenge kwaliteitseisen. Woonwinkel De Troubadour heeft een uitgebreide collectie beschikbaar.

Knit factory kussens

De gebreide kussens van Knit Factory verhogen de sfeer in je interieur. Zachte wol en hoogwaardige stof vormen de basis. Dit zorgt voor comfort en een unieke uitstraling. Als kers op de taart zijn deze stoere kussens afgewerkt met fraaie leren details. De kussens hebben allen een herkenbare stijl. Hierdoor zijn ze goed met elkaar te combineren. De Troubadour heeft een grote collectie Knit Factory sierkussens. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos.

Knit factory plaid

Een gebreid plaid is warm, en geeft een warme uitstraling. Je hoeft geen stijl op te offeren voor comfort. Natuurlijk is een dik, gebreid plaid van Knit Factory superwarm en -zacht. En ja, je zou er het liefst de hele winter onder kruipen. Je hoeft hem niet op te bergen als er bezoek komt. De gebreide plaids hebben namelijk ook die typische sfeervolle uitstraling van Knit Factory. De hoogwaardige stoffen en mooie, rustige kleuren maken van zo’n plaid een waardige aanvulling op je interieur. De Troubadour heeft een mooie collectie van Knit Factory plaids beschikbaar.

Gebreide pockets en manden

Het is inmiddels wel duidelijk dat het favoriete materiaal van de ontwerpers van Knit Factory wol is. Ze denken daarom altijd na over hoe ze wol nog meer in kunnen zetten. Waarom bijvoorbeeld geen gebreide manden en pockets maken? Meer wol in je interieur werkt altijd sfeer verhogend. De gebreide pockets zijn erg handig. Je hangt ze over de leuning van je bank, zodat je alles binnen handbereik hebt. Berg er bijvoorbeeld je afstandsbediening of tv-gids in op. Hoef je ook niet meer onder je plaid vandaan te komen! Manden worden meestal van riet of plastic gemaakt. Waarom niet eens iets anders? Van stevig leer en sterke wol kan je een hele mooie mand maken. Lekker veel opbergruimte, en een fijne warme uitstraling in je huis.

Knit Factory bij De Troubadour

De Troubadour heeft een zeer uitgebreide Knit Factory collectie. We kunnen ons daarom voorstellen dat je moeilijk kunt kiezen. Het assortiment kun je daarom op je gemak online bekijken. Wil je de kussens en overige accessoires liever in het echt zien? Ook dat kan. In onze winkel ben je van harte welkom.