Winkelwagen  

Over ons | Troubadour Interieurs

De Troubadour Interieurs

De Troubadour Interieurs is meer dan 20 jaar geleden begonnen. In de loop der jaren is de meubelzaak enorm gegroeid en inmiddels is De Troubadour Interieurs een bekend begrip in de woonbranche. Het eerste pand is uitgebreid met een tweede verdieping én er is een tweede winkel geopend, genaamd store 2. Beide winkels vind je op loopafstand van elkaar in Amstelveen, onder de rook van Amsterdam. Met een showroom van ruim 5000 m2 biedt De Troubadour Interieurs een compleet assortiment aan meubels.

Bij De Troubadour Interieurs helpen we je graag met het creëren van een warm, sfeervol en uitnodigend interieur. Ons aanbod is ruim en uiteenlopend, waardoor je voor de complete inrichting van je huis bij ons terecht kunt. Het uitgebreide assortiment in combinatie met deskundig advies maakt De Troubadour Interieurs een unieke en prettige meubelzaak. Ons ervaren team staat zes dagen per week klaar om je te helpen.

De mensen van de Troubadour Interieurs

Waarom De Troubadour Interieurs?

Meer dan 5000 m2 wooninspiratie
Bij De Troubadour Interieurs raak je niet uitgekeken. Met meer dan 5000 m2 aan wooninspiratie kun je je uren vermaken in onze winkel. Daarnaast verandert onze collectie regelmatig. Dus kom geregeld een kijkje nemen, er is altijd weer nieuw aanbod in meubels en woonaccessoires.

Gratis interieuradvies
Heb je hulp nodig bij de inrichting van je huis? De Troubadour Interieurs biedt gratis en vrijblijvend interieuradvies op maat aan. Ons team van interieurstylisten helpt je graag bij het creëren van een sfeervol interieur dat helemaal klopt.

Gratis parkeren voor de deur
Met grote uitvalswegen om de hoek is De Troubadour Interieurs goed te bereiken. Daarnaast kun je gratis parkeren voor de deur.

Een gezellige koffiecorner
Kom tussen het woonwinkelen door gezellig langs in onze koffiecorner, waar een kopje koffie of thee van het huis op je staat te wachten.

Uitgebreid assortiment

Het assortiment van onze meubelzaak is heel veelzijdig. Zo kun je bij ons terecht voor een verscheidenheid aan woonstijlen en merken. Van landelijk en chic, tot industrieel en modern. Het leuke aan onze winkel is dat je je niet hoeft te beperken tot één woonstijl. Het is juist helemaal in om verschillende woonstijlen met elkaar te combineren. In onze showroom vind je mooie voorbeelden van hoe verschillende woonstijlen met elkaar gemixt kunnen worden. Uiteraard helpt ons ervaren team je graag bij het maken van de juiste keuzes.

Homelabel So True by Troubadour

Naast het ruime assortiment van bekende merken, biedt De Troubadour Interieurs ook een uniek assortiment met haar eigen Homelabel So True by Troubadour. De meubels en accessoires van So True by Troubadour zijn speciaal voor en door De Troubadour Interieurs ontworpen en geproduceerd en zijn dus nergens anders verkrijgbaar.