Mijn winkelwagen  

Dit zijn wij en we zijn er voor jou

 Gerard Hoogendijk is al meer dan 20 jaar de drijvende kracht achter De Troubadour Interieurs. Er is veel veranderd sinds de oprichting. De eerste Troubadour Interieurs was gevestigd in een loods middenin de polders van Amstelveen. Leuk detail: op dezelfde plaats is nu De Troubadour Outlet gevestigd.

Nu vind je De Troubadour Interieurs aan de woonboulevard in Amstelveen, vlakbij Amsterdam. Het eerste pand (Store 1) werd al snel te klein en werd uitgebreid met een tweede verdieping én het pand ernaast (Store 2). Je loopt zó het hoekje om van de ene naar de andere winkel.

Met een oppervlakte van ruim 5.000 m2 biedt De Troubadour Interieurs een compleet assortiment aan meubels en woonaccessoires.

Vakkundige en enthousiaste medewerkers

Iedereen die bij De Troubadour Interieurs werkt, draagt zijn eigen steentje bij om van De Troubadour Interieurs de warmste woonwinkel van Nederland te maken.

Wij helpen je graag met het creëren van een warm, sfeervol en uitnodigend interieur. Ons aanbod is ruim, uiteenlopend en wisselt regelmatig waardoor je voor de complete inrichting van je huis bij ons terecht kunt.

De Troubadour Interieurs is geen meubelgigant waar je verdwaald tussen de stellingen maar een winkel met persoonlijke aandacht en advies. Het uitgebreide assortiment in combinatie met deskundige medewerkers maakt De Troubadour Interieurs een unieke meubelzaak met een prettige ontspannen sfeer. Ons ervaren team staat zes dagen per week klaar om je te helpen.

Het gezicht van De Troubadour Interieurs

De inkopers, verkopers, interieurstylisten en de mensen van de marketingafdeling… zonder hen geen Troubadour.

groepsfoto de troubadour