Mijn winkelwagen  

relaxfauteuils

Relaxstudio

In onze relaxfauteuilstudio zul je zien dat we een enorme collectie hebben met voor elke interieurstijl een perfecte fauteuil. Kies uit één van onze prachtige ledersoorten en geef zo je eigen draai aan jouw fauteuil. Kom gezellig langs in de winkel en laat je uitgebreid informeren door onze ervaren interieuradviseurs!

Zitcomfort & goede looks

Onze relaxfauteuils blinken uit in zitcomfort en goede looks. Tussen het werken, zorgen en sporten door is niks lekkerder dan even een momentje voor jezelf met een serie of een boek. Als je eenmaal gaat zitten dan wil je er niet meer vanaf. Een relaxfauteuil wordt vaak nog geassocieerd met mensen van een hoge leeftijd, of wordt gezien als het minst mooie meubel van je interieur. Door de stijlvolle modellen en de enorme keuze uit het allermooiste leder, wordt dit juist de eyecatcher van de ruimte.

Elektrische relaxfauteuils

Al onze relaxfauteuils zijn elektrisch en voorzien van een accu. Zo kunnen ze prachtig middenin de ruimte staan zonder dat je een vervelend snoer door de kamer hebt lopen. Je kunt ze gemakkelijk bedienen met de touchpad die aan de zijkant van de zitting is geplaatst. Een opgeladen accu gaat tot wel 12 uur lang mee.

Online relaxfauteuil kopen

De Troubadour Interieurs is één van de weinige meubelzaken die elekterische relaxfauteuils uit voorraad, tegen een scherpe prijs kan leveren. Onze fauteuil Business Class is bekleed met hoogwaardig leder in de kleuren antraciet en cognac. Kom langs in de winkel en ervaar het comfort van deze mooie relaxfauteuil. Daarnaast kun je deze ook gemakkelijk online bestellen in onze webshop. Wij bezorgen hem dan gratis bij je thuis!