Mijn winkelwagen  

SAMENWERKING RUMAG

De Troubadour X RUMAG

In 2018 heeft De Troubadour Interieurs naar aanleiding van een zakelijk interieuradvies het gehele nieuwe kantoor van RUMAG ingericht. In het ontwerp is o.a. rekening gehouden met het creëren van voldoende flexibele werkplekken en ruimte om te ontspannen zonder het RUMAG gevoel te verliezen. Een hele uitdaging, maar het resultaat mag er zijn! Het resultaat zullen wij zo snel mogelijk delen.

Van ruilen komt huilen

In samenwerking met De Troubadour Interieurs is RUMAG in 2019 begonnen met de video serie ‘van ruilen komt huilen’. In deze reeks video’s reist René het land door met een vrachtwagen vol mooie, nieuwe Troubadour meubels. Hij belt aan bij mensen en vraagt of zij een meubel uit hun eigen woonkamer willen ruilen voor het meubel in zijn vrachtwagen. Dit alles zonder het nieuwe meubel te hebben gezien.

Van ruilen komt huilen - Aflevering 1

Van ruilen komt huilen - Aflevering 2

Interieuradvies op maat

Het interieuradvies van De Troubadour Interieurs biedt uitkomst voor iedereen die net is verhuisd, een verbouwing achter de rug heeft of om welke andere reden dan ook toe is aan verandering in zijn of haar interieur. Of het nu om een compleet nieuwe inrichting gaat of een kleine verandering met een groots resultaat, onze interieuradviseurs zorgen ervoor dat jij je weer thuis voelt in je huis. Zo hebben wij ook het interieur van Danny Membre, eigenaar van RUMAG onder handen mogen nemen.

Danny Membre: ‘Ik keek zo op tegen het bezoeken van 1001 woonwinkels voor ons nieuwe huis. Het zoeken naar de perfecte bank, eetkamerstoelen, salontafels. Gelukkig begon (en eindigde) deze zoektocht direct bij De Troubadour Interieurs in Amstelveen. Wat we daar hebben ervaren aan service en advies was net zo’n warm bad als het eindresultaat van ons interieur. Zij wisten al onze wensen te vertalen naar een perfect eindresultaat.’

RUMAG op de vtwonen&design beurs

Tijdens de vtwonen&desgin beurs heeft RUMAG in opdracht van De Troubadour Interieurs straatinterviews gehouden onder de bezoekers. René ging gewapend met een cameraman de beurs over en vroeg de bezoekers naar hun interieur en lelijkste meubelstukken. Aan het einde van de dag maakte René één van de bezoekers blij met een Troubadour interieuradvies + cadeaucheque t.w.v. €2.500,-! Uiteraard geheel in RUMAG stijl!