De Troubadour Outlet

De Troubadour Outlet

ALTIJD SALE IN DE OUTLET

In de meubeloutlet van De Troubadour vind je showroommodellen, samples en meubels die plaats moeten maken voor onze nieuwe collectie. Rijkt jouw budget niet tot aan de hemel maar wil je wél bijzondere meubels van hoogstaande kwaliteit? Kijk dan zeker ook eens naar deze super scherp geprijsde meubelen. Banken, stoelen, tafels, kasten en accessoires van de kwaliteit zoals je die van De Troubadour gewend bent.

STEEDS WISSELEND AANBOD

Bekijk het assortiment salesmodellen nu al online op www.detroubadouroutlet.nl, maar vergis je niet: het aanbod wisselt voortdurend. Daarom vind je op de website van De Troubadour Outlet slechts een selectie van de opruimingsmodellen. Staan er salesmodellen bij die je mooi vindt? Plan dan snel je bezoek om van de scherpe prijzen te kunnen profiteren.

SLECHTS 5 MINUTEN RIJDEN VAN DE TROUBADOUR INTERIEURS

Combineer je bezoek aan De Troubadour Interieurs met de Troubadour Outlet. Ze liggen maar 5 minuten rijden van elkaar vandaan. Zo kun je naar hartenlust kijken, vergelijken en combineren. Want meubels uit de nieuwste collectie passen natuurlijk prima bij de salesmodellen. En de kwaliteit? Die is natuurlijk gelijk!

DIRECT MEENEMEN

Verliefd op een zithoek, eetkamertafel of kast die je in de outlet ziet? Dan ben je zeker ook verliefd op de scherpe outletprijs! En het leuke is: je kunt dezelfde avond al thuis genieten van je prachtige nieuwe meubels want er zitten geen levertijden op. 

Geen aanhanger meegenomen? Direct naast De Troubadour Outlet zit een verhuurbedrijf. Hier huur je een aanhanger of je laat je meubels thuisbezorgen.

GEEN KLEINE LETTERTJES

Wij houden van verrassingen maar ook van duidelijkheid. In de outlet van De Troubadour vind je prachtige meubels met gigantische kortingen. De prijzen zijn meeneemprijzen, dat betekent dat je:

  • Jouw aanwinst dezelfde dag nog meeneemt en zelf het vervoer regelt
  • Direct afrekent met pin of contact (creditcards worden niet geaccepteerd)
  • Koopt zonder (CBW) garantie
  • Aangeschafte producten niet kunt reserveren, ruilen of retourneren.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »