Studenten, scholieren & stagiaires

Studenten, scholieren & stagiaires

Volg je op dit moment een studie en zou je graag in het weekend werkervaring op willen doen in de woonbranche? De Troubadour heeft verschillende uitdagende functies voor studenten en/of scholieren. Ook wanneer je op zoek bent naar een uitdagende stage kun je bij de leukste woonwinkel van Nederland terecht. Heb je interesse? Lees dan snel verder of jij degene bent waarnaar wij op zoek zijn!

FUNCTIE EISEN

  • Je hebt goede contactuele en commerciële eigenschappen
  • Je bent leergierig en wil graag meedraaien binnen alle afdelingen van onze winkels
  • Je bent bereid om op zaterdagen, zondagen en/of feestdagen te werken

WERKZAAMHEDEN:

Afhankelijk van je ervaring en capaciteiten worden je werkzaamheden vastgesteld. In het geval van een stage wordt er goed gekeken naar zowel jouw als onze wensen. Hierdoor kunnen we een stageplaats creëren waar zowel jij als wij wat aan hebben.

JOIN OUR CREW!

Heb je interesse om te komen werken of om stage te komen bij De Troubadour? Stuur dan je curriculum vitae met recente fot en bijbehorende motivatie waarbij je aangeeft binnen welke afdeling je ervaring op wilt doen naar [email protected].

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »