Mijn winkelwagen  

Shelfmate

Het is geen kast, het is geen plank het is.. shelfmate!

Ben je op zoek naar een kastensysteem voor aan de wand en wil je iets anders, iets opvallends, iets wat je niet vaak ziet? Dan is het systeem van d-Bodhi waarbij je talloze combinaties kunt maken misschien iets voor jou.
De naam Shelfmate is een leuke samenvoeging van selfmade en shelf (plank) mate (maatje). De speelse naam past prima bij de even zo speelse vormgeving van de creatieve wandkasten.

Hergebruikt teakhout: duurzaam en uniek

Het teakhout dat voor de planken wordt gebruikt, is afkomstig van oude huizen uit Indonesië. De huizen zijn niet meer bewoonbaar en worden afgebroken, het doorleefde teakhout wordt hergebruikt en dat maakt de kasten niet alleen duurzaam maar iedere kast heeft hierdoor ook zijn eigen unieke verhaal. Wil je meer weten over de reis die de kastplanken hebben afgelegd? Bekijk dan de video Old Wood New Life.

Shelfmate

De Shelfmate Family

Naast de teakhouten variant, is de Shelfmate Family uitgebreid met nieuwe houtsoorten. De Shelves zijn nu ook verkrijgbaar in eikenhout, notenhout en burned black. Daarnaast is er keuze uit een rvs en een zwart gepoedercoat frame. Hierdoor zijn de mogelijkheden nog uitgebreider en past de Shelfmate in ieder interieur aan de wand. 

Shelfmate, altijd een passende oplossing

Met Shelfmate introduceert d-Bodhi een nieuwe industriële stijl in wanddecoratie. Vijf teakhouten wandplanken met een metalen frame, variërend in grootte en vorm, vormen samen een flexibel en modulair systeem dat je op iedere wand kunt toepassen. Shelfmate biedt eindeloos veel mogelijkheden voor iedere ruimte in je huis.

Laat je inspireren of gebruik zelf je creativiteit

Op de video hieronder zie je hoe eenvoudig de constructies van d-Bodhi Shelfmate zijn. Ook als je twee linker handen hebt, knutsel je in korte tijd je eigen unieke kast in elkaar. Je kunt je uitleven in verticale, horizontale en asymetrische opstellingen en de mogelijkheden zijn (bijna) eindleoos>

Heb je een eigen ontwerp gemaakt? Dan ben je daar vast trots op! Deel jouw persoonlijke Shelfmate op social media met #shelfmate.