TenderFlame Rosie 18 cm

€67,46
  • Gratis verzending vanaf €499,- in heel Nederland
  • Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis en vrijblijvend interieuradvies
  • CBW erkende woonwinkel

Beschrijving

Gezellig brandende kaarsen kunnen niet ontbreken bij een romantisch diner, een warme zomeravond in de tuin of een avondje relaxen op de bank. Echter zijn kaarsen niet altijd even handig in gebruik: ze produceren rook, stinken, branden onregelmatig en zijn simpelweg gevaarlijk in het geval van bijvoorbeeld kleine kinderen of huisdieren.

Met de nieuwe technologie van het Noorse Tenderflame ervaar je de warmte en sfeer van een brandende kaars, maar heb je geen last van alle ongemakken. Tenderflame is namelijk geheel veilig, omdat je gebruik maakt van de bijbehorende brandstof Tenderfuel. Tenderfuel wordt vervaardigd als bijproduct van de olieproductie en is geheel on-ontvlambaar. In combinatie met de speciale lont zorgt dit ervoor dat je de Tenderflame kunt bijvullen terwijl de vlam brandt, waarbij er nooit een steekvlam ontstaat. Daarbij loop je geen enkel risico op brand en is de brandstof dierveilig. Ideaal als je wel eens vergeet de kaarsjes uit te blazen :).

De technologie van Tenderflame is extra innovatief, omdat de vlam helemaal schoon brandt. Waar normale kaarsen behoorlijk wat roet afstoten, doet Tenderflame dat in de minste mate. Het verschil is groot: een gewoon theelichtje produceert meer roet dan 50 Tenderflames. Met een Tenderflame kaars geniet je van gezelligheid in een schone én veilige omgeving. De kaarsen zijn geschikt voor zowel buiten als binnen. Dankzij de speciale lont en brandstof beschikken Tenderflames over een grote, levendige vlam die veel regelmatiger brandt als een normale kaars.

Tenderflame Rosie heeft een afmeting van 16xØ18,3 cm en een brandtijd van 4-5 uur.

Specificaties

Artikelnummer: 137247
Omschrijving: TF-600172: TenderFlame Rosie 18 cm
Merk: TenderFlame
Hoogte: 21,00
Breedte: 20,00
Lengte: 20,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »