Je winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal: € 0,00
0

Uitgelicht

Uitgelicht

De Troubadour presenteert met trots haar concepten 

Wij staan bekend om onze unieke meubels en concepten. Graag lichten wij een aantal van onze nieuwste aanwinsten en speciale concepten en meubellijnen uit.

So True Sofa Concept

Banken die passen zoals jij het wil! Met ons So True Sofa Concept stel je in 7 stappen je eigen bank samen! Kom langs in de winkel en ontdek alle mogelijkheden. Ons team helpt je graag bij het maken van je keuze!

So True Chair Concept

Met ons So True Chair Concept stel je gemakkelijk jouw ideale eetkamerstoel samen. Kies uit 6 verschillende zittingen en plaats deze op één van de 6 beschikbare frames. Kom langs in de winkel, wij laten je graag alle mogelijkheden zien!

Lederen wandtegels

De nieuwste rage op wandbekleding gebied: de lederen wandtegels! Maak een statement in je woonkamer of slaapkamer met onze nieuwe collectie lederen wandtegels! De wandtegels zijn beschikbaar in 3 kleuren en twee formaten. Bekijk de mogelijkheden in de winkel of bestel ze direct online!

Relaxstudio

Heerlijk relaxen in onze relaxfauteuils. In onze showroom in Amstelveen kun je je laten informeren over de verschillende modellen en mogelijkheden. Kom lekker proefzitten of bekijk ze online. Binnenkort zijn ze ook in onze webshop te bestellen. 

So True Selections 10 geweldige aanbiedingen!

Ook dit jaar hebben we tien mooie producten van ons home label So True by Troubadour extra scherp geprijsd: onze So True Selections! Ze zijn exclusief verkrijgbaar bij de Troubadour Interieurs. Kom langs in de winkel of bestel ze in onze webshop!

Shelfmate

Create your own shelfmate! d-Bodhi Shelfmate is een nieuwe stijl in wanddecoratie. Houten planken met een metalen frame, in verschillende formaten, vormen samen een flexibel en modulair systeem dat op iedere wand toepasbaar is. Shelfmate biedt eindeloos veel mogelijkheden. Kom onze verschillende shelfmates en opstellingen bekijken in onze showroom in Amstelveen of bestel ze direct online!