Mijn winkelwagen  

WOONWINKEL

Kom lekker winkelen in woonwinkel De Troubadour in Amstelveen! Met ruim twintig jaar ervaring is De Troubadour uitgegroeid tot een begrip in de woonbranche. Een mooie sfeervolle woonwinkel van 5000 m2 waar je je kunt laten inspireren en adviseren staat op je te wachten. Kijk lekker rond of vraag onze hartelijke en deskundige woonadviseurs om advies. Neem de tijd, want onze winkel is erg groot.

Onze woonwinkel bestaat namelijk uit maar liefst 4 sfeervolle etages die uitnodigen om je uren te vermaken. Kom langs en ontdek het ruime aanbod in meubels, verlichting en woonaccessoires. We hebben woonaccessoires van ons homelabel So True by Troubadour, maar ook van merken als MUST Living, Koeka, Knit Factory en Riverdale. Wil je je huis met een kleine twist net een andere look geven? Kom dan bij De Troubadour shoppen.

Waarom naar onze woonwinkel?

  • 5000 m2 wooninspiratie
  • Gratis parkeren
  • Homelabel So True by Troubadour
  • Ervaren interieuradviseurs die je graag helpen
  • Grote variatie en aanbod in eerlijke teakhouten meubels
  • Merken als Jess, Zuiver, d-Bodhi, Dutchbone, Koeka, Knit Factory en Riverdale
  • Koffiecorner en kinderspeelhoeken
  • Leuk cadeau bij je aankoop
  • Memberkaart met spaarsyteem
Beeld

Woonwinkel Amsterdam

Ben je op zoek naar een woonwinkel rondom Amsterdam? Dan ben je bij De Troubadour aan het juiste adres. De Troubadour is namelijk gevestigd aan de Maalderij 32-34 in Amstelveen. Dat is onder de rook van Amsterdam. De winkel is gemakkelijk te bereiken via grote uitvalswegen. Ook met het openbaar vervoer is deze woonwinkel nabij Amsterdam goed te bereiken. Parkeren doe je gratis voor de deur.

Bekijk So True* by Troubadour in onze woonwinkel

Door de jaren heen hebben we ons eigen homelabel So True* by Troubadour ontwikkeld. We zijn begonnen met woonaccessoires, maar inmiddels is onze huiscollectie niet meer weg te denken. Banken, fauteuils, eetkamerstoelen, kussens, broodplanken en andere accessoires. Speciaal voor en door ons gemaakt en dus exclusief verkrijgbaar bij woonwinkel De Troubadour.

Merken in onze woonwinkel online

Naast ons homelabel vind je in onze woonwinkel ook producten van andere merken. Deze merken hebben we zorgvuldig geselecteerd en zijn een toevoeging op onze eigen collecties. Merken die je bij ons vindt zijn o.a. Zuiver, Jess, d-Bodhi, Dutchbone, Koeka, Knit Factory en Riverdale. Kijk hier voor alle merken die je bij ons in de woonwinkel kunt kopen. En wist je dat je ook een groot gedeelte van het assortiment in onze woonwinkel online kunt aanschaffen? Woonshoppen vanaf de bank is nog nooit zo eenvoudig geweest. Als woonwinkel online leveren wij door heel Nederland.

Extra woonwinkel: De Troubadour Outlet

Veel mensen weten de weg al te vinden naar onze Outlet. Deze ligt op 5 minuten rijden afstand van onze woonwinkel. Bij De Troubadour Outlet vind je samples, showroom- en uitlopende modellen van De Troubadour. Deze meubels verdwijnen uit de winkel wanneer er ruimte gemaakt moet worden voor nieuwe collecties en worden in De Troubadour Outlet tegen hoge kortingen aangeboden. Alles over De Troubadour Outlet lees je op de website van De Troubadour Outlet of op de Facebook pagina van De Troubadour Outlet.