DTP Home Masterpiece eettafel Einstein 260 cm

€2.999,00
  • Gratis verzending vanaf €499,- in heel Nederland
  • Gratis en vrijblijvend interieuradvies
  • CBW erkende woonwinkel

Beschrijving

Ontdek de Masterpiece Collection van DTP Home! In deze collectie combineert DTP Home de gebruikersvriendelijke tafelpoot, een metalen spinpoot, met negen verschillende tafelbladen. Elke tafel komt in twee verschillende afmetingen. Het massieve uiterlijk van deze tafels wordt gecreëerd door het 8 cm dikke tafelblad. Bij de naturelkleurige tafels is massief hout afgewerkt met gerecycled teakhout. De zwarte tafels zijn gemaakt van MDF en afgewerkt met Mortex. Door de ruime keuze uit afmetingen, kleuren en materialen zijn deze tafels perfect voor in ieder interieur! En dat niet alleen… De metalen spinpoot is extra bijzonder: hij loopt taps toe. Hierdoor krijgen de tafels uit de Masterpiece collectie een slank effect. Ideaal om zoveel mogelijk stoelen rondom je tafel te kunnen plaatsen. Zo heeft iedereen een plekje om heerlijk te tafelen!

Eettafel Einstein heeft een eigenaardig grafisch patroon welke wordt gecreëerd door de naar het midden toe gelegde Hongaarse punt. Dit grafische werk van gerecycled teakhout is afgewerkt met een houten omlijsting.

Eettafel Einstein is verkrijgbaar in 2 afmetingen: 77x220x100 cm en 77x260x100 cm. Naast de rechthoekige vorm is eettafel Einstein ook in een ronde vorm verkrijgbaar.

Specificaties

Artikelnummer: 142876
Omschrijving: MA 940346: Eettafel Einstein langwerpig
Merk: DTP Home
Materialen: Teakhout
Hoogte: 77,00
Breedte: 260,00
Lengte: 100,00