CREEER DE IDEALE BUITENRUIMTE

Een buitenruimte wordt steeds vaker gezien als een verlengstuk van het huis. Het is daarom belangrijk dat je een tuinset hebt die hier goed op aansluit. Om je een handje te helpen heeft De Troubadour een uitgebreid assortiment aan tuinstoelen, tuinbanken, tuintafels en fauteuils. De outdoor meubelen zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, stijlen en materialen. Ga je voor een stoere, metalen tafel? Of liever voor die stijlvolle en landelijke fauteuil voor erbij? Daarnaast zijn onze tafels ook mooi te combineren met onze tuinstoelen of banken. Wat je ook zoekt, De Troubadour zorgt ervoor dat je weer verliefd wordt op je outdoor meubels.

TUINTAFEL IN VERSCHILLENDE KLEUREN

Ben je op zoek naar een tuintafel waar je uren aan kan borrelen of lekkere hapjes tot laat in de avond aan kan eten? Dan ben je bij De Troubadour aan het juiste adres. De Troubadour heeft een collectie aan metalen tuintafels in verschillende kleuren. Het voordeel van een stalen tafel is dat je de tafel in elke weersomstandigheid buiten kan laten staan en zo weinig onderhoud nodig heeft. Daarnaast kan je tafels leuk combineren met de tuinbanken of tuinstoelen. Zo kan je er een complete set van maken. De Troubadour heeft de tuintafel die je zoekt.

TUINBANK KOPEN

Tuinbanken gemaakt van metaal zijn al velen jaren een klassieker als het gaat om tuinmeubelen. En dat is niet zomaar. Dit komt door de velen voordelen die een metalen tuinbank met zich meebrengt. Het is weersbestendig, duurzaam, gemakkelijk te onderhouden en het ziet er ook nog een stijlvol uit. De Troubadour heeft metalen tuinbanken in verschillende kleuren. Zo is er altijd een bank te vinden in de kleur die bij je past. De tuinbanken zijn goed te combineren met onze metalen tuintafels. Naast de banken zijn ook onze tuintafel te verkrijgen in verschillende kleuren. Op deze manier valt het leuk met elkaar te combineren. Zo heb je altijd een tuinset die bij je past!  

KIES DE TUINSTOEL DIE BIJ JE PAST!

Naast tuinbanken verkoopt De Troubadour ook nog een uitgebreide collectie aan tuinstoelen. Zo zorgen wij ervoor dat je tuinset helemaal compleet is. De tuinstoelen zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, stijlen en materialen. Ben je op zoek naar stoere metalen tuinstoelen of landelijke kunststoffen stoelen? De tuinstoelen zijn te verkrijgen in verschillende kleuren. Wil je het wat speels maken dan kun je de verschillende tuinstoelen combineren met een tuinbank of tafel in kleur naar keuze. Wat je wensen en stijl ook zijn, bij De Troubadour vind je het allemaal. 

FAUTEUIL VOOR IEDER SEIZOEN

ingericht, maar ontbreekt er nog wat zitcomfort in je tuin? Dan is misschien een fauteuil wel wat voor jou! Met ons uitgebreide collectie aan verschillende fauteuils is er altijd wel een fauteuil te vinden die aan je wensen en stijl voldoet. Met onze prachtige fauteuils creëert je in een handomdraai een ideale zithoek voor zowel binnen als buiten. Of je nu van je knusse zithoek gebruik wilt maken of lekker wilt genieten van de zon. Het kan allemaal door ons uitgebreide collectie aan stijlen, materialen en kleuren. Van landelijke webbing fauteuils tot aan stoere metalen fauteuils. Wat voor fauteuil je ook zoekt, bij De Troubadour ben je aan het juiste adres.

SHOP DE COLLECTIE ONLINE

Metalen Tafels | Metalen tuinstoelen | Webbing fauteuils | Tuinstoelen | Tuinbanken | Tuintafels | Fauteuils Outdoor meubels |