RETOURNEREN

RETOURNEREN

 

Online aankopen kunnen binnen 14 dagen nadat de consument of een door hem aangewezen persoon de bestelling heeft ontvangen geretourneerd worden*. Indien je een product of meerdere producten wilt retourneren neem je contact op met onze afdeling webshop. Zij vertellen je alles over de wijze van retour en sturen je een retourformulier toe. Je vraagt een retourformulier aan via [email protected]

- Artikelen die bezorgd zijn via een externe partner zoals DHL kunnen teruggestuurd worden als pakketpost. Vraag een retourlabel aan via afdeling webshop.

- Omvangrijke artikelen die zijn bezorgd door onze eigen chauffeurs dienen door onze eigen chauffeurs te worden opgehaald. Voor het ophalen van omvangrijke producten brengen wij € 75,- in rekening.

Binnen 14 dagen, vanaf het moment dat wij het geretourneerde product hebben ontvangen, staat het bedrag op de rekening waarmee je betaald hebt. Let op: verzendkosten worden niet teruggestort.

Het ruilen of retourneren van winkel aankopen is niet mogelijk na levering als alles is geleverd zoals afgesproken. *Artikelen die specifiek voor een klant of aangepast besteld worden kunnen nooit geretourneerd worden