Bijzettafels

14 Product(en)

Creëer jouw droomtuin met de nieuwe collectie 'Outdoor Living by Troubadour'.

Sorteer op:
Bijzettafel Lola
Bijzettafel Lola
€109,00
Bijzettafel Roots Timor
Bijzettafel Roots Timor
€139,00
Kruk Roots
Kruk Roots
€89,00
Bijzettafel Roots Timor zwart
Bijzettafel Roots Timor zwart
€149,00
Bijzettafel Roots
Bijzettafel Roots
€129,00
MUST Living bijzettafel Motto small
MUST Living bijzettafel Motto small
€149,00
MUST Living bijzettafel Fluted
MUST Living bijzettafel Fluted
€229,00
MUST Living kruk Bohemian
MUST Living kruk Bohemian
€129,00
Bijzettafel Roots rond
Bijzettafel Roots rond
€89,00
Bijzettafel Roots Java zwart
Bijzettafel Roots Java zwart
€129,00
MUST Living bijzettafel Zig Zag
MUST Living bijzettafel Zig Zag
€249,00
Krukje Kampong
Krukje Kampong
€79,00 €49,00
Bijzettafel Roots vierkant
Bijzettafel Roots vierkant
€89,00
MUST Living bijzettafel Motto large
MUST Living bijzettafel Motto large
€249,00

VOOR ELKE TUIN EEN GESCHIKTE BIJZETTAFEL

Heb jij nou een balkon of een kleine tuin? Dan is een bijzettafel ideaal! Het staat niet alleen mooi in je buiteninterieur, maar is ook nog eens multifunctioneel in gebruik. Bijzettafeltjes kunnen namelijk dienen als een tafeltje, maar ook als een krukje om een mooie accessoire of plant op neer te zetten. Of allebei tegelijk natuurlijk! Met een accessoire of plant houd je namelijk altijd ruimte over om je glas even neer te zetten tijdens het loungen in je tuin of op je balkon. Door een bijzettafel heb je met weinig ruimte toch genoeg ruimte om het buiten knus en gezellig te maken. Zet het tafeltje gemakkelijk naast je stoel of buitenbank en gebruik het op de manier zoals jij dat wilt.

BIJZETTAFEL: PRAKTISCH EN STIJLVOL

Een bijzettafel is dus een ideale tafel voor wanneer je lekker wilt ontspannen en je spulletjes bij de hand wilt hebben. Maar daarnaast kan het ook dienen als een decoratief stuk voor bij je zithoek of om je tuinaccessoires op tentoon te stellen. De Troubadour heeft een selectie samengesteld met verschillende bijzettafeltjes en krukjes. Door het compacte formaat kan je deze er makkelijk bij pakken als dat nodig is en ook gemakkelijk weer aan de kant zetten. Het leuke aan deze selectie is dat er voor elke interieurstijl wel een passende bijzettafel is. Rond, vierkant, hout of metaal… Voor alle wensen is er een geschikt tafeltje.

VERSCHILLENDE STIJLEN VOOR VERSCHILLENDE INTERIEURS

Een van deze bijzettafels is bijzettafel Roots. Dit tafeltje komt in vijf verschillende uitvoeringen. Maar hetgeen wat ze allemaal delen is hun ontzettend unieke uiterlijk. Door het gebruik van de wortels van teakhout heeft elk van deze tafeltjes een uniek en eigenaardig uiterlijk. Geen een van de tafels is dan ook hetzelfde. Bijzettafel Roots vormt een echte eyecatcher in je buiten interieur en maakt je zithoek in je tuin, op je balkon of onder de veranda dan ook helemaal af! Bijzettafel Lola of bijzettafel Bologna hebben juist een heel strak en rustig design. Door het luchtige ontwerp zijn deze tafeltjes perfect voor wanneer je maar beperkte ruimte hebt. Optisch nemen ze namelijk minder ruimte in beslag en toch kan jij een prachtig bijzettafeltje bij jou buiten neerzetten. Hun strakke uiterlijk hebben ze te danken aan het gebruik van rustiek teakhout, ideaal voor tuinmeubelen!

WELKE BIJZETTAFEL IS JOUW FAVORIET?

De Outdoor collectie van De Troubadour is uitgebreid te zien in de showroom. Kom dus gerust langs om alle bijzettafeltjes eens te bekijken en te ervaren wat bij jou en je interieur past! Zie je online al een tafeltje die je graag bij jou op je balkon, onder de veranda of in je tuin wilt hebben? Bestel deze dan gemakkelijk via onze webshop en geniet binnen de kortste keren in jouw heerlijke tuin!

SHOP DE COLLECTIE ONLINE

Ronde bijzettafels | Vierkante bijzettafels | Houten bijzettafels | Metalen bijzettafels | Bijzettafel Roots | Bijzettafel Lola | Bijzettafel Bologna