Over ons

Over ons

AL 27 JAAR THUIS IN WONEN

Het uitgebreide assortiment in combinatie met deskundig advies maakt De Troubadour Interieurs een unieke en prettige meubelzaak. Ons aanbod is ruim en uiteenlopend, waardoor je voor de complete inrichting van je huis bij ons terecht kunt. Ons ervaren team staat zes dagen per week klaar om je te helpen.

MEER DAN 5000 M2 WOONINSPIRATIE

Bij De Troubadour interieurs raak je niet uitgekeken. Met meer dan 5000 m2 aan wooninspiratie kun je je uren vermaken in onze winkel. Daarnaast verandert onze collectie regelmatig. Dus kom geregeld een kijkje nemen, er is altijd weer nieuw aanbod.

GRATIS PARKEREN VOOR DE DEUR

Met grote uitvalswegen om de hoek is De Troubadour interieurs goed te bereiken. Daarnaast kun je gratis parkeren voor de deur.

EEN GEZELLIGE KOFFIECORNER

Kom tussen het woonwinkelen door gezellig langs in onze koffiecorner, waar een kopje koffie of thee van het huis op je staat te wachten.

GRATIS INTERIEURADVIES

Heb je hulp nodig bij de inrichting van je huis? De Troubadour Interieurs biedt gratis en vrijblijvend interieuradvies op maat aan. Ons team van interieurstylisten helpt je graag bij het creëren van een sfeervol interieur dat helemaal klopt.

UITGEBREID ASSORTIMENT

Het assortiment van onze meubelzaak is heel veelzijdig. Zo kun je bij ons terecht voor een verscheidenheid aan woonstijlen en merken. Van landelijk en chic, tot industrieel en modern. In onze showroom vind je mooie voorbeelden van hoe verschillende woonstijlen met elkaar gemixt kunnen worden. Uiteraard helpt ons ervaren team je graag bij het maken van de juiste keuzes.

HOMELABEL SO TRUE BY TROUBADOUR

Naast het ruime assortiment van bekende merken, biedt De Troubadour Interieurs ook een uniek assortiment met het eigen Homelabel So True by Troubadour. De meubels en accessoires van So True zijn door ons ontworpen en geproduceerd en zijn dus nergens anders verkrijgbaar.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »