Al 28 jaar

DE TROUBADOUR INTERIEURS

Het uitgebreide assortiment in combinatie met deskundig advies maakt De Troubadour Interieurs een unieke en prettige meubelzaak. Met meer dan 5000 m2 aan wooninspiratie kun je je uren vermaken in onze winkel. Ons aanbod is ruim en uiteenlopend, waardoor je voor de complete inrichting van je huis bij ons terecht kunt.

1995

In augustus 1995 krijgt een kale loods in Amstelveen een kleine metamorfose. Een blauw tapijtje uit de RAI en kilometers kaas- doek vormen het decor voor geloogd grenen meubels en Chinese bruidskasten. Aan de straat een verzameling bolderkarren en een bordje ‘Antiek te koop’. Antiek De Troubadour is geopend.

1997

Antiek De Troubadour opende voor het eerst haar deuren aan de Maalderij 32 in Amstelveen.⁠

2002

De winkel kreeg een extra etage op het pand. De eerste verdieping ging 10 maanden dicht zodat de grote verbouwing plaats kon vinden. In mei 2002 heropende de woonwinkel.⁠

2005

Het winkelpand werd wederom te klein waardoor het magazijn en de werkplaats verhuisde naar de Constructieweg in Mijdrecht.

2009

Het pand naast de winkel komt vrij. Hier wordt Etage 3 by De Troubadour geopend. De stijl en het assortiment van Etage 3 was strak en modern.⁠

2014

Naast het ruime assortiment van bekende merken, ontstond ook het eigen Homelabel So True by Troubadour. De meubels en accessoires van So True zijn door ons zelf ontworpen en geproduceerd.

2015

Om beide winkels meer met elkaar te verbinden kreeg Etage 3 de nieuwe naam Store no.2.

2017

Ook het magazijn in Mijdrecht werd te klein. Daarom werd er groots verbouwd, met als resultaat een extra magazijnruimte op de eerste verdieping.

2020

In 2020 vierde De Troubadour haar 25ste verjaardag. Dat werd gevierd met twee woonboeken en het hele jaar verleidelijke aanbiedingen, winacties en fijne cadeautjes.

 

Bijna 30 jaar later is De Troubadour Interieurs een toonaangevend woon- paradijs van 5000 m2 vol met de mooiste meubels en accessoires – veel producten ook nog eens zelf ontworpen en geproduceerd. Maar de missie van iedereen die er werkt is al die jaren hetzelfde: vol passie en enthousiasme van een huis een thuis maken.

JOIN OUR CREW!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »