BEZORGING

BEZORGING

 

De Troubadour Interieurs informeert je te allen tijde over de bezorging van je meubelen. Zodra je aankoop compleet bij ons binnen is, wordt er contact opgenomen om een bezorgafspraak in te plannen. Afdeling planning is bereikbaar via [email protected] of telefonisch via 020-6408000.

EIGEN BEZORGDIENST

De Troubadour Interieurs heeft een eigen bezorgdienst. Zodra je order compleet is, neemt onze afdeling planning contact met je op om een bezorgafspraak te maken. De bezorgtijden worden in blokken van 3 uur ingedeeld waardoor je niet de hele dag thuis hoeft te blijven. De getoonde tijd is een indicatie van de aflevertijd. Het wijzigen van de aflevertijden is niet mogelijk. Treffen wij je op de afgesproken dag van levering op de aangegeven tijd niet thuis, dan zullen wij je bestelling mee terug nemen en wordt er voor het maken van een nieuwe afspraak € 75,- in rekening gebracht. Voor vragen omtrent planning kan je contact opnemen met onze afdeling planning.

EXTERNE TRANSPORTEUR

Het kan voorkomen dat niet onze eigen bezorgdienst maar een erkende, externe transporteur je meubel(en) komt bezorgen. Dit gebeurt voornamelijk voor leveringen op de 1e verdieping en hoger. Onze externe transporteurs zijn in het bezit van een verhuislift. Wanneer je bestelling via een externe transporteur wordt bezorgd informeert onze afdeling planning je wanneer wij je bestelling overdragen aan de externe transporteur. Zij zullen vervolgens contact met je opnemen voor het maken van een bezorgafspraak. Eén dag voor levering kun je hier zien hoe laat je bestelling afgeleverd word. De getoonde tijd is een indicatie van de aflevertijd. Het wijzigen van de aflevertijden is niet mogelijk. Treffen zij je op de afgesproken dag van levering op de aangegeven tijd niet thuis dan zullen zij je order mee terug nemen en wordt er voor het maken van een nieuwe afspraak € 150,- in rekening gebracht.