Good&Mojo hanglamp Palawan naturel dubbel

€359,00
  • Gratis verzending vanaf €499,- in heel Nederland
  • Gratis en vrijblijvend interieuradvies
  • CBW erkende woonwinkel

Beschrijving

Haal iets bijzonders in huis met de verlichting van het merk Good&Mojo. Dit verrassende verlichtingsmerk werkt graag met gerecyclede, natuurlijke materialen. Denk bijvoorbeeld aan bamboe, karton, jute en hout.

Hanglamp Palawan is vernoemd naar een van de grootste eilanden van de Filipijnse eilandengroep in de Sulu zee. De lamp is handgemaakt van bamboe en verkrijgbaar in de kleuren naturel, wit en zwart.

Met behulp van het ‘Eden Reforestation Project' plant Good&Mojo voor elke verkochte lamp twee bomen. Op deze manier compenseert het merk haar CO2 uitstoot én kan het iets terug doen voor onze natuur. Door een lamp van Good&Mojo te kopen maak je niet alleen jezelf, maar ook de aarde van de toekomst blij.

Tevens support je met de aankoop van een Good&Mojo lamp de Nederlandse non-profit organisatie Waka Waka. Deze organisatie faciliteert veilige en duurzame solarlampen voor miljoenen mensen die geen toegang hebben tot elektriciteit. Dankzij Waka Waka kunnen vrouwen kleine bedrijfjes opzetten en kinderen ‘s avonds hun huiswerk maken.

Specificaties

Artikelnummer: 113318
Omschrijving: GMC PALAWAN/H2/N: Hanglamp Palawan naturel dubbel
Merk: Good&Mojo
Materialen: Bamboe
Hoogte: 25,00
Breedte: 60,00
Lengte: 60,00
Dimbaar: Ja
Lampfitting: E27
Maximum watt: 60
Aantal lichtpunten: 1
Lengte snoer: 3,5 Meter