Good&Mojo hanglamp Zanzibar naturel

€159,00
  • Gratis verzending vanaf €499,- in heel Nederland
  • Gratis en vrijblijvend interieuradvies
  • CBW erkende woonwinkel

Beschrijving

Haal iets bijzonders in huis met de verlichting van het merk Good&Mojo. Dit verrassende verlichtingsmerk werkt graag met gerecyclede, natuurlijke materialen. Denk bijvoorbeeld aan bamboe, karton, jute en hout.

Hanglamp Zanzibar brengt de tropische sferen van het eiland bij je thuis! Het vlechtwerk van de lamp straalt warmte en sfeer uit. De lamp, handgemaakt van rotan, past perfect in een bohemien of Scandinavisch interieur. Combineer de hanglamp met de vloer-, wand- en plafondlamp Zanzibar voor het complete plaatje in huis. Hanglamp Zanzibar is 30xØ40 cm en verkrijgbaar in een naturel en zwarte kleur. De lamp wordt zonder lichtbron geleverd.

Met behulp van het ‘Eden Reforestation Project' plant Good&Mojo voor elke verkochte lamp twee bomen. Op deze manier compenseert het merk haar CO2 uitstoot én kan het iets terug doen voor onze natuur. Door een lamp van Good&Mojo te kopen maak je niet alleen jezelf, maar ook de aarde van de toekomst blij.

Tevens support je met de aankoop van een Good&Mojo lamp de Nederlandse non-profit organisatie Waka Waka. Deze organisatie faciliteert veilige en duurzame solarlampen voor miljoenen mensen die geen toegang hebben tot elektriciteit. Dankzij Waka Waka kunnen vrouwen kleine bedrijfjes opzetten en kinderen ‘s avonds hun huiswerk maken.

Specificaties

Artikelnummer: 144114
Omschrijving: GMC ZANZIBAR/H40/N: Hanglamp Zanzibar naturel
Merk: Good&Mojo
Materialen: Rattan
Hoogte: 30,00
Breedte: 40,00
Lengte: 40,00