Good&Mojo plafonniere Iguazu zwart large

€149,00
  • Gratis verzending vanaf €499,- in heel Nederland
  • Gratis en vrijblijvend interieuradvies
  • CBW erkende woonwinkel

Beschrijving

Haal iets bijzonders in huis met de verlichting van het merk Good&Mojo. Dit verrassende verlichtingsmerk werkt graag met gerecyclede, natuurlijke materialen. Denk bijvoorbeeld aan bamboe, karton, jute en hout.

Plafondlamp Iguazu is opvallend en naturel tegelijkertijd. De perfecte combinatie voor in een bohemien of Scandinavisch interieur. Deze fijne basislamp bestaat ook als hang-, wand-, tafel- en vloerlamp en is handgemaakt van het natuurlijke materiaal jute. Zo zorgt lamp Iguazu voor een sfeervol, natuurlijk licht. Plafondlamp Iguazu heeft een afmeting van 14xØ55 cm en is verkrijgbaar in een zwarte en naturel kleur. De lamp komt exclusief lichtbron.

Met behulp van het ‘Eden Reforestation Project' plant Good&Mojo voor elke verkochte lamp twee bomen. Op deze manier compenseert het merk haar CO2 uitstoot én kan het iets terug doen voor onze natuur. Door een lamp van Good&Mojo te kopen maak je niet alleen jezelf, maar ook de aarde van de toekomst blij.

Tevens support je met de aankoop van een Good&Mojo lamp de Nederlandse non-profit organisatie Waka Waka. Deze organisatie faciliteert veilige en duurzame solarlampen voor miljoenen mensen die geen toegang hebben tot elektriciteit. Dankzij Waka Waka kunnen vrouwen kleine bedrijfjes opzetten en kinderen ‘s avonds hun huiswerk maken.

Specificaties

Artikelnummer: 144502
Omschrijving: GMC IGUAZU/C/5514/B: Plafonniere Iguazu zwart L
Merk: Good&Mojo
Materialen: Bamboe
Hoogte: 14,00
Breedte: 55,00
Lengte: 55,00