Good&Mojo plafonniere Pantanal naturel/zwart

€79,00
  • Gratis verzending vanaf €499,- in heel Nederland
  • Gratis en vrijblijvend interieuradvies
  • CBW erkende woonwinkel

Beschrijving

Haal iets bijzonders in huis met de verlichting van het merk Good&Mojo. Dit verrassende verlichtingsmerk werkt graag met gerecyclede, natuurlijke materialen. Denk bijvoorbeeld aan bamboe, karton, jute en hout.

Plafondlamp Pantanal is een unieke maar prachtige lamp. Pantanal is de grootste topische wetland van de wereld. En dat zie je terug in de speelse, organische vormen van de lampenkap van lamp Pantanal. De lamp, handgemaakt van zeegras, is perfect voor een bohemien of Scandinavisch interieur. Combineer de plafondlamp met de hang- en wandlampen uit de Pantanal serie. Plafondlamp Pantanal heeft een afmeting van 9xØ45 cm en heeft een naturel kleur, gecombineerd met zwart, bruin of rood. De plafondlamp wordt zonder lichtbron geleverd.

Met behulp van het ‘Eden Reforestation Project' plant Good&Mojo voor elke verkochte lamp twee bomen. Op deze manier compenseert het merk haar CO2 uitstoot én kan het iets terug doen voor onze natuur. Door een lamp van Good&Mojo te kopen maak je niet alleen jezelf, maar ook de aarde van de toekomst blij.

Tevens support je met de aankoop van een Good&Mojo lamp de Nederlandse non-profit organisatie Waka Waka. Deze organisatie faciliteert veilige en duurzame solarlampen voor miljoenen mensen die geen toegang hebben tot elektriciteit. Dankzij Waka Waka kunnen vrouwen kleine bedrijfjes opzetten en kinderen ‘s avonds hun huiswerk maken.

Specificaties

Artikelnummer: 144561
Omschrijving: GMC PANTANAL/C45/B: Plafonniere Pantanal naturel/ zwart
Merk: Good&Mojo
Hoogte: 9,00
Breedte: 45,00
Lengte: 45,00