Good&Mojo vloerlamp Ibiza wit/naturel small

€239,00
  • Gratis verzending vanaf €499,- in heel Nederland
  • Gratis en vrijblijvend interieuradvies
  • CBW erkende woonwinkel

Beschrijving

Haal iets bijzonders in huis met de verlichting van het merk Good&Mojo. Dit verrassende verlichtingsmerk werkt graag met gerecyclede, natuurlijke materialen. Denk bijvoorbeeld aan bamboe, karton, jute en hout.

Maak je interieur helemaal af met vloerlamp Ibiza! Deze lamp brengt het echte Ibiza gevoel in huis doordat de bamboe kap lijkt op een grote strandhoed. Combineer de verschillende lampen uit deze Ibiza serie met elkaar voor een speels, maar ook ontzettend warm en sfeervol effect in huis. De afmetingen van de kap zijn 15xØ50 cm en de hoogte van de lamp is 150 cm. Vloerlamp Ibiza is in het zwart, wit en naturel verkrijgbaar en wordt exclusief lichtbron geleverd.

Met behulp van het ‘Eden Reforestation Project' plant Good&Mojo voor elke verkochte lamp twee bomen. Op deze manier compenseert het merk haar CO2 uitstoot én kan het iets terug doen voor onze natuur. Door een lamp van Good&Mojo te kopen maak je niet alleen jezelf, maar ook de aarde van de toekomst blij.

Ook support je met de aankoop van een Good&Mojo lamp de Nederlandse non-profit organisatie Waka Waka. Deze organisatie faciliteert veilige en duurzame solarlampen voor miljoenen mensen die geen toegang hebben tot elektriciteit. Dankzij Waka Waka kunnen vrouwen kleine bedrijfjes opzetten en kinderen ‘s avonds hun huiswerk maken.

Specificaties

Artikelnummer: 144212
Omschrijving: GMC IBIZA/FS/AD/W/50/N: Vloerlamp Ibiza wit/ naturel S
Merk: Good&Mojo
Materialen: Bamboe
Hoogte: 150,00
Breedte: 77,00
Lengte: 50,00