Good&Mojo vloerlamp Zanzibar zwart large

€319,00
  • Gratis verzending vanaf €499,- in heel Nederland
  • Gratis en vrijblijvend interieuradvies
  • CBW erkende woonwinkel

Beschrijving

Haal iets bijzonders in huis met de verlichting van het merk Good&Mojo. Dit verrassende verlichtingsmerk werkt graag met gerecyclede, natuurlijke materialen. Denk bijvoorbeeld aan bamboe, karton, jute en hout.

Vloerlamp Zanzibar brengt de tropische sferen van het eiland bij je thuis! Het vlechtwerk van de lamp straalt warmte en sfeer uit. De lamp, handgemaakt van rotan, past perfect in een bohemien of Scandinavisch interieur. Combineer de vloerlamp met de hang-, wand- en plafondlamp Zanzibar voor het complete plaatje in huis. Vloerlamp Zanzibar is 14xØ55 cm en heeft een hoogte van 176cm. De vloerlamp is verkrijgbaar in een naturel, witte en zwarte kleur en wordt zonder lichtbron geleverd.

Met behulp van het ‘Eden Reforestation Project' plant Good&Mojo voor elke verkochte lamp twee bomen. Op deze manier compenseert het merk haar CO2 uitstoot én kan het iets terug doen voor onze natuur. Door een lamp van Good&Mojo te kopen maak je niet alleen jezelf, maar ook de aarde van de toekomst blij.

Tevens support je met de aankoop van een Good&Mojo lamp de Nederlandse non-profit organisatie Waka Waka. Deze organisatie faciliteert veilige en duurzame solarlampen voor miljoenen mensen die geen toegang hebben tot elektriciteit. Dankzij Waka Waka kunnen vrouwen kleine bedrijfjes opzetten en kinderen ‘s avonds hun huiswerk maken.

Specificaties

Artikelnummer: 144198
Omschrijving: GMC ZANZIBAR/F/AD/B/5514/B: Vloerlamp Zanzibar zwart L
Merk: Good&Mojo
Materialen: Rattan
Hoogte: 176,00
Breedte: 73,00
Lengte: 55,00