Winkelwagen  

Gratis interieuradvies Amstelveen | De Troubadour Interieurs

Beeld

Interieuradvies

Het interieuradvies van De Troubadour Interieurs biedt uitkomst voor iedereen die net is verhuisd, een verbouwing achter de rug heeft of om welke andere reden dan ook toe is aan verandering in zijn of haar interieur. Of het nu om een compleet nieuwe inrichting gaat of een kleine verandering met een groots resultaat, onze interieuradviseurs zorgen ervoor dat jij je weer thuis voelt in je huis. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak voor een interieuradvies bij De Troubadour Interieurs.


Beeld
Beeld
Beeld

HOE WERKT HET?

De Troubadour Interieurs beschikt over een professioneel team van interieuradviseurs, die je maar al te graag helpen bij het inrichten van je huis. Tijdens een interieuradvies van De Troubadour Interieurs ga je samen met één van onze interieuradviseurs aan de slag. Zij kennen het aanbod van De Troubadour Interieurs als geen ander, hebben antwoorden op al je woonvragen én geven je het beste advies voor de inrichting van je huis.

1. Online een afspraak maken

Vul online ons intake formulier in. We bellen je enkele dagen voor het advies om een definitieve afspraak te maken en een indruk te krijgen van je stijl, het project en welke interieur adviseur het beste bij je past.

2. Persoonlijke afspraak met interieuradviseur

Tijdens het interieuradvies bespreek je samen met je persoonlijke interieursadviseurs je eigen wensen en ideeën, de stijl(en) waarnaar je voorkeur uit gaat en tegen welke problemen je aanloopt. Vervolgens maak je samen met onze interieuradviseur een ronde door de winkel om ons uitgebreide assortiment te ontdekken.

3. Meubel- en kleurkeuze

Samen met onze interieuradviseur kies je de meubels die het beste bij jou, de betreffende ruimte en de rest van je interieur passen.

4. Een plan op maat

Nadat je met de interieuradviseur hebt gesproken en een uitgebreide ronde door de winkel hebt gemaakt, wordt het resultaat uitgewerkt in een interieurplan. De interieuradviseur maakt een uitgebreide schets op schaal en neemt hierin de meubels en kleuren op.

AFSPRAAK INPLANNEN


DE 7 VOORDELEN VAN INTERIEURADVIES

Woontrends volgen elkaar in hoog tempo op. Onmogelijk om allemaal bij te benen. Dat hoeft ook helemaal niet. Je kunt prima je oude stijl combineren met nieuwe elementen. Een persoonlijk interieur bouw je immers in de loop der jaren op. Dat kost tijd en aandacht.

  • 1. Een interieurstylist kan je helpen een frisse wind door je huidige interieur te laten gaan, zonder dat het afbreuk doet aan de spullen waaraan je bent gehecht.

  • 2. Kleine ingrepen met een groots effect, daar zijn stylisten goed in. Ze zien in één oog opslag wat een ander kleurtje doet of hoe er meer ruimte ontstaat.

  • 3. Woonbladen, social media, televisiereclames… je wordt de hele dag beïnvloed door de prikkels die je krijgt. Zo veel keuze maakt kiezen niet makkelijker. Een interieuradviseur bespaart jou veel tijd en geld.

  • 4. Verhuizen, verbouwen en herinrichten doe je maar een paar keer in je leven waardoor je weinig ervaring opbouwt. Onze stylisten hebben jarenlang ervaring en begeleiden je door het (her)inrichtingsproces.

  • 5. Niet iedereen heeft het budget om in één keer zijn hele interieur te veranderen. Een interieuradviseur helpt je met een slim stappenplan zodat je veranderingen in etappes kunt doorvoeren.

  • 6. Je wordt geïnspireerd en maakt keuzes die je zonder het interieuradvies niet had gezien of had gedurfd. Heerlijk om jezelf te verrassen met écht iets nieuws!

  • 7. Dankzij de goede voorlichting, je bezoek aan de winkel en het overleg dat je hebt gehad, behoren miskopen tot de verleden tijd. Dat zit toch een stuk lekkerder ;-)