Je winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal: € 0,00
0

Interieuradvies

  Interieuradvies

  Interieuradvies

  Het interieuradvies van De Troubadour Interieurs biedt uitkomst voor iedereen die net is verhuisd, een verbouwing achter de rug heeft of om welke andere reden dan ook toe is aan verandering in zijn of haar interieur. Of het nu om een compleet nieuwe inrichting gaat of een kleine verandering met een groots resultaat, onze interieuradviseurs zorgen ervoor dat jij je weer thuis voelt in je huis. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak voor een interieuradvies bij De Troubadour Interieurs!  Hoe werkt het?

  De Troubadour Interieurs beschikt over een professioneel team van interieuradviseurs, die je maar al te graag helpen bij het inrichten van je huis. Tijdens een interieuradvies van De Troubadour Interieurs ga je samen met één van onze interieuradviseurs aan de slag. Zijn kennen het aanbod van De Troubadour Interieurs als geen ander, hebben antwoorden op al je woonvragen én geven je het beste advies voor de inrichting van je huis.

  1. Online een afspraak maken

  Vul online ons intake formulier in. Wij bellen je dan z.s.m. op een definitieve afspraak te maken en een indruk te krijgen van je stijl, het project en welke interieur adviseur het beste bij je past.

  2. Persoonlijke afspraak met interieuradviseur

  Tijdens het interieuradvies bespreek je samen met je persoonlijke interieursadviseurs je eigen wensen en ideeën, de stijl(en) waarnaar je voorkeur uit gaat en tegen welke problemen je aanloopt. Vervolgens maak je samen met onze interieuradviseur een ronde door de winkel om ons uitgebreide assortiment te ontdekken.

  3. Meubel- en kleurkeuze

  Samen met onze interieuradviseur kies je de meubels die het beste bij jou, de betreffende ruimte en de rest van je interieur passen.

  4. Een plan op maat

  Nadat je met de interieuradviseur hebt gesproken en een uitgebreide ronde door de winkel hebt gemaakt, wordt het resultaat uitgewerkt in een interieurplan. De interieuradviseur maakt een uitgebreide schets op schaal en neemt hierin de meubels en kleuren op.

  Maak een afspraak