Mijn winkelwagen  
Beeld

1995

In augustus 1995 krijgt een kale loods in Amstelveen een kleine metamorfose. Een blauw tapijtje uit de RAI en kilometers kaas- doek vormen het decor voor geloogd grenen meubels en Chinese bruidskasten. Aan de straat een verzameling bolderkarren en een bordje ‘Antiek te koop’. Woonwinkel De Troubadour is geopend.

2020

25 jaar later is De Troubadour Interieurs een toonaangevend woon- paradijs van 5000 m2 vol met de mooiste meubels en accessoires – veel producten ook nog eens zelf ontworpen en geproduceerd. Maar de missie van iedereen die er werkt is al die jaren hetzelfde: vol passie en enthousiasme van een huis een thuis maken.

ONS JUBILEUMJAAR VIEREN WE GRAAG MET JOU. ALLE ACTIES OP EEN RIJ.

Beeld

JUBILEUMBOEK
NO.2

Jubileumboek no.2 is een feit! Achter de schermen is er harder dan ooit gewerkt en wij zijn trots op het resultaat. Blader door de online versie of haal jouw gratis exemplaar op bij ons in de winkel

Beeld

50K VOLGERS INSTAGRAM

YAY! 50K volgers op Instagram tijdens ons 25-jarig jubileum! Wat een prachtig cadeau. Een zilveren jubileum met een gouden randje. Bedankt allemaal!⁠

Beeld

VTWONEN MAKE-OVER RESULTAAT

Kijk binnen in het vernieuwde interieur van winnaars Marianne en Martijn. Zij wonnen de make-over t.w.v. €10.000,- bij De Troubadour Interieurs.⁠

Beeld

WIN MOOIE
PRIJZEN

Van bank tot tafel, van stoel tot kast - al het moois uit onze winkel is te winnen! De superhoofdprijs: een complete make-over van je woonkamer! Volg ons op Facebook en Instagram om dit niet te missen!

Beeld

Korting op
producten

Naast onze gunstig geprijste jubileum selectie, hebben we komend jaar nog meer leuke kortingsacties in petto, tot maar liefst 25%. We communiceren deze online, dus hou ons in de gaten!

Beeld

Stralend
cadeautje

Voor 2020 ontwierpen we zoals altijd een bijzonder cadeautje om te laten zien hoe blij we met je zijn als klant. Maar in ons feestjaar zijn er meer giveaways. Dus koop iets moois en krijg nog meer moois cadeau!

DIT HEB JE GEMIST:

Beeld

JUBILEUM
KICKOFF

De aftrap van het Jubileumjaar in december 2019: in een volledig opnieuw ingerichte en gestylede winkel werden bezoekers getrakteerd op koffie met lekkers én een leuke goodiebag.

Beeld

VTWONEN
WOONWENS

Dé winactie van ons jubileumjaar: een complete make-over van je woonkamer t.w.v. € 10.000 plus interieuradvies van een vtwonen stylist. Maak een moodboard van jouw droominterieur en wie weet komt jouw droom uit!

Beeld

PAAS
WINACTIE

In de week voor Pasen maak je kans om je aankoopbedrag terug te winnen in de vorm van een giftcard! Doe je tussen 5 en 13 april een aankoop in één van onze winkels dan doe je automatisch mee! De winnaars worden op 14 april gekozen en bekend gemaakt. Eén uit de webshop en één uit onze fysieke winkel!