Facebook Pixel
Winkelwagen  

Jubileum

Beeld

1995

In augustus 1995 krijgt een kale loods in Amstelveen een kleine metamorfose. Een blauw tapijtje uit de RAI en kilometers kaas- doek vormen het decor voor geloogd grenen meubels en Chinese bruidskasten. Aan de straat een verzameling bolderkarren en een bordje ‘Antiek te koop’. Woonwinkel De Troubadour is geopend.

2020

25 jaar later is De Troubadour Interieurs een toonaangevend woon- paradijs van 5000 m2 vol met de mooiste meubels en accessoires – veel producten ook nog eens zelf ontworpen en geproduceerd. Maar de missie van iedereen die er werkt is al die jaren hetzelfde: vol passie en enthousiasme van een huis een thuis maken.

ONS JUBILEUMJAAR VIEREN WE GRAAG MET JOU. ALLE ACTIES OP EEN RIJ.

Beeld

WIN MOOIE
PRIJZEN

Van bank tot tafel, van stoel tot kast - al het moois uit onze winkel is te winnen! De superhoofdprijs: een complete make-over van je woonkamer! Volg ons op Facebook en Instagram om dit niet te missen!

Beeld

Korting op
producten

Naast onze gunstig geprijste jubileum selectie, hebben we komend jaar nog meer leuke kortingsacties in petto, tot maar liefst 25%. We communiceren deze online, dus hou ons in de gaten!

Beeld

Stralend
cadeautje

Voor 2020 ontwierpen we zoals altijd een bijzonder cadeautje om te laten zien hoe blij we met je zijn als klant. Maar in ons feestjaar zijn er meer giveaways. Dus koop iets moois en krijg nog meer moois cadeau!

DIT HEB JE GEMIST:

Beeld

JUBILEUM
KICKOFF

De aftrap van het Jubileumjaar in december 2019: in een volledig opnieuw ingerichte en gestylede winkel werden bezoekers getrakteerd op koffie met lekkers én een leuke goodiebag.