Outdoor living

BANK BAY

Eindelijk kan je buiten nét zo lekker zitten als binnen! Outdoor bank Bay beschikt over de looks en het zitcomfort van een binnenbank, maar kan dankzij de hoogwaardige all-weather materialen het hele jaar door buiten blijven staan. Bay is altijd op voorraad, waardoor deze luxe buitenbank binnen 7 dagen bij jou in de tuin staat te pronken. Dankzij de losse elementen zijn er eindeloos veel opstellingen mogelijk: ga jij voor een kleine zit, een rechte bank, een hoek- of zelfs een U-bank? Het kan allemaal met Bay!STEL SAMEN MET DE VERSCHILLENDE ELEMENTEN

Bay bestaat uit een zestal elementen in verschillende maten en vormen. Wij hebben zoveel mogelijk verrassende opstellingen voor je klaargezet in onze webshop. Zo hoef jij niet te puzzelen en zie je gemakkelijk op welke manieren jij jouw tuin of dakterras kunt omtoveren in een heerlijke loungeplek. Mocht je liever zelf aan de slag gaan, dan kan dat natuurlijk ook!


SPECIALE BUITENSTOF

De elementen van outdoor bank Bay zijn bekleed met een speciale buitenstof. Deze stof is 100% waterdicht, antibacterieel en sneldrogend. Zo hoef je niet bang te zijn voor schimmel of een bank die dagenlang nat blijft. Dankzij de speciale vormgeving, waarbij er ruimte tussen de delen zijn opengelaten, kan water optimaal wegstromen. De buitenstof van bank Bay beschikt over een hoge lichtechtheid en is uv-straling bestendig. Hierdoor is de kans op verkleuring minimaal. Ook heel fijn: de stof wordt niet heet in de zon.


 

 

 

 

NET ZO STERK VAN BINNEN

Ook het binnenwerk van Bay is gericht op een lange levensduur en optimaal zitcomfort. Het frame is gemaakt van sterk, watervast multiplex. Verder is de bank voorzien van uniek ‘dry fast’ foam, waardoor vocht sneller en beter verdampt. Zo is de bank na een regenbui in een mum van tijd weer helemaal droog en ready om op neer te ploffen!

ONDERHOUDSTIPS

Om het uiterlijk en zitcomfort van outdoor bank Bay zo lang mogelijk optimaal te houden, is goed onderhoud van essentieel belang. Onze tips helpen je bij het onderhouden van jouw bank, zodat jij eindeloos veel jaren kunt genieten.

Lees hier onze tips