Outdoor living

OUTDOOR BANKEN

Eindelijk kan je buiten nét zo lekker zitten als binnen! Onze outdoor banken beschikken over de looks en het zitcomfort van een binnenbank, maar kunnen dankzij de hoogwaardige all-weather materialen het hele jaar door buiten blijven staan. Outdoor banken Bay, Resort & Sunset zijn uit voorraad leverbaar, waardoor één van deze luxe buitenbanken snel bij jou in de tuin kan staan pronken. 

 

OUTDOOR BANK BAY

Outdoor bank Bay heeft een tijdloos design dat een statement maakt in iedere tuin. Dankzij de losse elementen zijn er eindeloos veel opstellingen mogelijk: ga jij voor een kleine zit, een rechte bank, een hoek- of zelfs een U-bank? Het kan allemaal met Bay! Wij hebben zoveel mogelijk verrassende opstellingen voor je klaargezet in onze webshop.

Ontdek bank Bay


OUTDOOR BANK SUNSET

Outdoor bank Sunset heeft de looks en comfort van een binnenbank, maar is perfect geschikt voor buiten! De ronde hoeken en zachte lijnen maken de bank warm en uitnodigend. Sunset bestaat uit 3 elementen met een totale afmeting van 380x200 cm. Deze opstelling is in 3 kleuren uit voorraad leverbaar.

Ontdek bank Sunset

OUTDOOR BANK RESORT

Outdoor bank Resort heeft een royaal zitoppervlak waarop je zowel actief als relaxed kunt zitten. De ronde hoeken en zachte lijnen maken de bank warm en uitnodigend. Resort bestaat uit 3 elementen met een totale afmeting van 386x191 cm. Deze opstelling is in 3 kleuren uit voorraad leverbaar.

Ontdek bank Resort