Kapstokken

5 Product(en)
Sorteer op:
Dutchbone kapstok Lucius
Dutchbone kapstok Lucius
€339,00
Dutchbone kapstok Flavi
Dutchbone kapstok Flavi
€209,00
Zuiver kapstok Pinnacle White
Zuiver kapstok Pinnacle White
€149,00
Zuiver kapstok Pinnacle Dark Grey
Zuiver kapstok Pinnacle Dark Grey
€149,00
Dutchbone spiegel Langres M
Dutchbone spiegel Langres M
€349,00

GROOT AANBOD AAN KAPSTOKKEN 

Jassen die overal in de gang liggen, hoeden of mutsen die door het huis heen zwerven en paraplu’s die rond dwalen. Het zijn allemaal veel voorkomende zaken die makkelijk kunnen worden opgelost door middel van een kapstok. Een kapstok in de hal doet meer dan je denkt. Een kapstok zorgt voor een opgeruimd geheel en kleed de ruimte gezellig aan. Daarnaast geeft het je gasten een warm welkom. Een kapstok is gewoon een erg praktisch item dat niet in je woning mag ontbreken. En ze hebben ook steeds vaker een prachtig design. Dat houdt in dat we stijlvolle en unieke kapstokken in diverse stijlen en materialen hebben. Ga je voor een staande kapstok, een wandkapstok of een unieke kapstok? Wat je voorkeur ook is, bij De Troubadour vind je een kapstok die bij je past.

VIND DE KAPSTOK DIE BIJ JE PAST 

Wij hebben een uiteenlopend aanbod aan kapstokken in diverse soorten en maten. Voor elke woonstijl hebben we een passende kapstok. Denk goed na over de beschikbare ruimte, de grootte van de kapstok en de plek waar de kapstok komt te hangen. Heb je eenmaal de juiste plek en ruimte gevonden? Dan is het belangrijk te bepalen voor welke kapstok je gaat. Heb je een grote ruimte? Kijk dan eens naar een mooie, staande kapstok. Het voordeel van een staande kapstok is dat je er veel jassen op kwijt kan en je extra opberg mogelijkheden hebt voor een paraplu, hoed of sjaal. Daarnaast is het een echte eyecatcher, waardoor de kapstok meteen opvalt. Heb je minder ruimte ter beschikking en zoek je toch een stijlvolle kapstok? Kijk dan eens naar onze mooie wandkapstokken. Het voordeel van een wandkapstok is dat je ruimte bespaart doordat je de hoogte in gaat. De kapstok is ideaal voor als je een lange muur hebt die je wilt doorbreken. Daarnaast biedt de kapstok extra opbergruimte door middel van een hoedenplank. Heb je geen hoed, dan kun je er een leuke decoratie op zetten. Met ons diverse aanbod aan kapstokken, zit er altijd wel een kapstok bij die past bij je stijl en interieur.

UNIEK OPVALLENDE KAPSTOK 

Ben je op zoek naar unieke en opvallende kapstokken? Dan ben je bij de kapstok Bicycle en kapstok Mirror Langres M aan het juiste adres. De kapstok Bicycle is, zoals de naam al zegt, een unieke fiets die omgetoverd is tot kapstok voor in de hal. Het is een decoratie en functioneel item die je niet kan weerstaan. Dit is een echte eyecatcher. Ben je op zoek naar een multifunctionele kapstok? Dan ben je bij de kapstok Mirror Langres M aan het juiste adres. Kapstok Mirror Langres M is een wandspiegel en kapstok in één! De Mirror Langres M heeft een kantelbare spiegel, klein en discreet, maar net groot genoeg om nog even jezelf te checken voor je deur uitloopt. Er is ook een kleine plank beschikbaar om je sleutels aan op te hangen en ruimte voor vier jassen. Mirror Langres M is de perfecte aanvulling voor elke gang.

SHOP DE COLLECTIE ONLINE 

Kapstokken | Staande kapstokken | Wandkapstokken | Bicycles | Mirror Langres M